ja tym razem wypadam:
20.12 - kawalerskie
21.12 - leczenie kaca :)
do miłego, następnego:)
Wersja do druku
ja tym razem wypadam:
20.12 - kawalerskie
21.12 - leczenie kaca :)
do miłego, następnego:)
Ej! Świerze powietrze i klinik będą jak znalazł na kaca...
Mamy już wtorek i żadnych konkretów :/
Z tego co widzę większe możliwości zebrania grupy są w niedzielę. Proponuję godz. 14:30 - 15, żeby zachaczyć o trochę dziennego światła, ale może być też później. Ja się dostosuję.
No to robimy listę kto chętny?
1. canis_lupus
2. Yositaka
3. Robert Dy
Ale pytanie: co robimy? Czy uliczno-świąteczne oświetlenie czy coś innego? Canis coś o fortach austriackich ostatnio wspomniał.
[wolne myśli]
Jeżeli zostajemy przy ulicach to tak sobie myślę, że może jednak z rańca, coby nas ludzie nie zadeptali.
[/wolne myśli]
Ja i tym razem odpadam. Swieta ida, czas do domu jechac :)
Biorąc pod uwagę świąteczne oświetlenie + śnieg (ma sypnąć) sądzę zą warto pokręcić się trochę po ulicach a potem wypić gdzieś grzańca :) i pogadać.
ja się nie dopisuję - jak się uda to przyjadę, ale może być z czasem kiepsko...
Ja od poczatku pisałem że tylko wieczorem. w sobotę tak gdzies od 19tej a w niedziele tak od 17tej bede wolny.
Myst: organizujesz spotkanie i sie nie stawisz? Nie ładnie...
Też się nie dopisuję, ale jak coś ustalicie między sobą to się wypowiem dokładnie :mrgreen:
To może przełożymy to na po świętach? Ludziska będą miały więcej czasu...
ja się piszę, dostosuję sie do każdego terminu, czy to sobota, czy niedziela, ale jak mamy się plątać wieczorową porą to potrzebował bym porzyczyć jakiś statywik, bo mój (new) dopiero do mnie jedzie. wymagań specjalnych nie mam, byleby stało i się nie ruszało...
Dopisuje sie wstępnie na niedzielę, chyba ze nastapi zmiana planów - czyli wyjadę na narty.
Coś ucichło.. To robimy jakiś wypadzik z piwkiem?? Teraz fajna pogoda bo przyprószył śnieżek..
Rzeczywiście cisza po Świętach, ale gdyby ponownie wypalił pomysł spotkania i na dodatek chcielibyście się spotkać w terminie 1-3 stycznia to chętnie do Was dołączę, niestety tylko wtedy będę w Waszym cudnym mieście :)
2 Stycznia mam wolny.
Mnie 2 stycznia popołudnie też pasuje. Bo rozumiem, że po foceniu na coś mokrego pójdziemy zatem spotkamy się jakoś popołudniem/wieczorem (tak dla odmiany po porannych wypadach)??
Ja będę poza Krakowem, nie wiem jeszcze czy zdążę wrocić 2.01.
Pierwszy weekend Nowego Roku mamy już za sobą.
Czy zrobimy spot foto w styczniu?
Mi niestety nie odpowiada 10tego i 11stego oraz 17stego.
do tej pory nie zabierałem głosu, bo rodzina liczna i z dzieciakami trzeba było pobiegać. Po drugie miałem wesele szwagra, na którym oczywiście zdrowo sobie pofociłem:mrgreen:
Z miłą chęcią wziąłbym udział, ale mam po drodze jeszcze jedną firmową imprezę, co do której ostatecznie nie został sprecyzowany termin. Stąd jeżeli zostanie zrobiona przymiarka do spotkania CANONOWCÓW i wyklaruje się termin firmowy, to albo, albo..... Dam znać:wink:
Wszystkiego dobrego życzę Wam w Nowym Roku, szkoda, że nie udało się nam spotkać :( Może uda mi się wstrzelić na inne Wasze spotkanie jak znowu będę w Krakowie.
Ładnie zabieliło wszystko, posypac ma jeszcze dzis a potem do głosu ma dojśc słońce i mrozik. Może jakiś plenerek z piersiówką wiśniówki w kieszeni?
Mysle o łikendzie:)
Jestem za, a nawet przeciw :mrgreen:
Ale jak dla mnie to tylko sobota rano, wieczorami nie da rady, niedziela rano też odpada...
Ktoś chętny jeszcze?
Ja jestem chętny. Ładnie się zabieliło.
Też bym się pisał. Standardowo pozostaje pytanie: Kiedy (godzina) i gdzie (miejsce)?
Ja czekam na propozycję i miejsca i czasu (moje ograniczenia napisałem).:mrgreen:
Moja propozycja - tournee po podwórkach kamienic w okolicach ul długiej. Nie musi być ani rano ani wieczorem, bardzo malownicze klimaty. Termin? Na pewno nie teraz przynajmniej jeśli o mnie chodzi.
Ja w taka zimnice poruszam sie tylko miedzy domem a tramwajem i tramwajem a praca, o zbaczaniu z tej trasy nie ma mowy ze juz nie wspomne o wyciagnieciu rak z kieszeni zeby aparat trzymac :P
Jestem w stanie Cię zrozumieć, na szczęście wkrótce powinno byc cieplej.
Widzę, że co ciężko nam się układa ten "optymalny" dla wszystkich termin. Myślę, że jest potrzeba większego zdecydowania, bo dobrniemy do świąt Wielkiej Nocy. Proponuję aby najpierw ustalić datę, w drugiej kolejności miejsce. Padła wcześniej propozycja krisa na sobotę rano, Robert i ja podłapaliśmy termin. Pozostaje pytanie czy są jeszcze chętni do wspomnianego terminu? Przyszły weekend mi odpada, ze względu na przytaczaną wcześniej imprezę firmową, stąd jestem zdeterminowany spotkać się w tą sobotę.
W tą sobotę odpadam - mam zajęcia, w następna nie wiem czy będę mial aparat.
Ja na sobotę jak pisałem chętny jestem jak najbardziej. Ktoś inny dołączy? (Lista z poprzedniego spotkania - może jak wywołamy po nicku to odzew jakiś większy będzie :) ). Więc ustalmy na razie termin sobotni poranny (lokalizacja do ustalenia):
- panuna - Da
- RobertDy - Da
- kris200 - Da
- Kaan - ?
- majku - ?
- myst - ?
- Gonzo44 - ?
- artprof - ?
- Yoshitaka - ?
- domero - ?
- arsen - ?
- madallenka - ?
- MrDeadhead - ?
- CanisLupus - Niet
- inne chętne osoby - ?
Myśleć i się zgłaszać :)
ja Da, ale w piątek mam w planie mocną libację, więc moja sobotnia kondycja psychofizyczna może być lekko ograniczona;)
To będzie medal za wytrwałość jak przybędziesz :)
aktual:
- panuna - Da
- RobertDy - Da
- kris200 - Da
- artprof - Da
- Kaan - ?
- majku - ?
- myst - ?
- Gonzo44 - ?
- Yoshitaka - ?
- domero - ?
- arsen - ?
- madallenka - ?
- MrDeadhead - ?
- CanisLupus - Niet
- inne chętne osoby - ?
Ja się z przyjemnością stawie..
aktual:
- panuna - Da
- RobertDy - Da
- kris200 - Da
- artprof - Da
- madallenka - Da
- Kaan - ?
- majku - ?
- myst - ?
- Gonzo44 - ?
- Yoshitaka - ?
- domero - ?
- arsen - ?
- MrDeadhead - ?
- CanisLupus - Niet
- inne chętne osoby - ?
Ja na obecną chwilę się na 100% nie określę. Nie wiem czy dam radę dotrzeć po opadach śniegu. W nocy ciężko o piaskarkę na drodze.:)
P.S. Bardziej by mi pasowała niedziela rano. Ale tak se tylko gadam.:)
aktual:
- panuna - Da
- RobertDy - Da
- kris200 - Da
- artprof - Da
- madallenka - Da
- Kaan - ?
- majku - ?
- myst - ?
- Gonzo44 - ?
- Yoshitaka - Chory na antybiotyku, w ten weekend muszę siedzieć w domu :(
- domero - ?
- arsen - ?
- MrDeadhead - ?
- CanisLupus - Niet
- inne chętne osoby - ?
widzę, że dobrze się rozkręca:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mrozy na wekeend mają zelżeć, więc słoiczki z rąk nie powinny wypadać:mrgreen:
A co do słoiczków, to Yoshitaka wybaczy, że z nich jego zdrowia nie wypijemy:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
czyli :)
aktual:
- panuna - Da
- RobertDy - Da
- kris200 - Da
- artprof - Da
- madallenka - Da
- domero - Da, ale jak odwilż przyjdzie i sobota będzie pasować :)
- Kaan - ?
- majku - ?
- myst - ?
- Gonzo44 - ?
- arsen - ?
- MrDeadhead - ?
- Yoshitaka - Chory na antybiotyku, w ten weekend muszę siedzieć w domu :(
- CanisLupus - Niet
- inne chętne osoby - ?
6 osób (z domero) - więc może teraz jakąś lokalizacje ktoś podrzuci? Albo chociaż czy centrum, czy obrzeża czy poza miasto może nawet?
Nie wybaczę :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Panuna za krótko jesteś na forum, że nie wiesz jak się takie słoiki napełnia?
No to czas na mały katechizm :mrgreen::mrgreen:
Szkoda w ten weekend nie mogę :/ a chętnie bym się wybrał ...