No to jak z ta godzina? Bo dalej nie wiem czy 10 jest aktualna czy nie? :)
Wersja do druku
No to jak z ta godzina? Bo dalej nie wiem czy 10 jest aktualna czy nie? :)
Ostateczny głos ma Malekithan, ale z tego co pisał ma problemy z netem. Proponuję ustawiać się jak to było mówione na godz.10 i na ten czas czynić przygotowania (bo inaczej znów będą same znaki zapytania). W najgorszym wypadku Malekithan zrobi (lub nie) korekty i:
a) jeśli będzie to 10 to każdy się zjawi
b) jeśli będzoe popołudnie, to część (oby nie) się wykruszy.
Co Wy na to?
ja bede wdzieczny za info od OsMax'a gdzie i o ktorej mam byc. reszta mi lotto. ;]
Ehh niestety popołudnie wchodzi w gre od godziny 14 faktycznie z forum mam problem ale na gg jestem raczej często wiec piszcie! 3048530
No to kiedy...ciężko to umawianie wychodzi:mrgreen:
Tak więc wychodzi na to, że będzie to popołudnie. Ustal Malekithan godzinę około której możesz nas ugościć i wtedy każdy się będzie deklarował, wypracowywał kompromis ze swoimi niewiastami etc, etc. :) To może godz. 15?? Później??
Ok Panowie widze ze nikt sie nie kwapil zeby skrobnac do kolegi Malekithan. Umawiamy sie na ok 16 na miejscu. Ja biore Badilandiego ;) i Adika. Prosilbym zeby ludzie ktorzy jada odezwali sie albo do Malekithana na gg po adres albo do mnie na gg lub tel. Poki co najwazniejsza lista tych ktorzy jada wiec sie wpisywac ! Podobno nie ma za wiele miejsca wiec prosze sie okreslac kto jedzie na pewno. Ja bede tu troszke pozniej bo teraz pisze poskladany jak fakir wiec czuje dyskomfort.
gg 2201859
tel 600725681
Szczegolnie prosze o kontakt Adika bo z Badim sie juz wstepnie dogadalem.
1. Malekithan
2. Merauder
3. RNz
4. adikPL
5. Modzel
6. Virusek
Jesli ktos ma lampe 580EX.. byloby milo, bo narazie mamy dodatkowe dwie 430, ale jakos trzeba tym sterowac :P
Pozatym, umaiwamy sie w jakims konkretnym miejscu, czy juz na miejscu? :)
ja mam 580ex2.
i prosze nie zapominac o mnie kolego virusek ;]
A wiec tak, ja jeszcze wczoraj bylem na nie - zalapalem virusowe zatrucie. Skutki fatalne tj po powrocie z sylwestra spedzielem cala noc na tronie i z reszta wczoraj caly dzien tez. Dzisiaj jest juz troche lepiej w zwiazku z czym nabralem nadziei. Dodatkowo widze, ze czas spotkania przesunal sie na popoludnie, a wiec bede mial jeszcze wiecej czasu na kuraz. A ze bardzo mi zalezy na tym spotkaniu w studio i nastepne pewnie nie szybko to sie pisze.
Przechodzac do sedna jako, ze mam trudny dostep do netu (tego i wiele wczesniejszych postow w tym temacie pisze z komorki) prosze o kontakt ze mna osobe, ktora mogla by mnie zabrac z Myslowic. Moze byc sms, oddzwonie. Moj nr 505045215.
Jesli ktos zdola mnie zabrac i nie zalicze naglego nawrotu choroby to z przyjemnoscia sie z wami zobacze.
adikPL prosze zapodaj sygnal na: 695 447 253.
To tak dla informacji - ja z Osmaxem i Badim jesteśmy już dogadani, ok. 15.20 będziemy wyruszać z Katosów prosto do kolegi z Tychów.
Zmykam poczytać trochę knigi i do zobaczyska jutro. Kurde, pojęcie o foceniu w studio mam zerowe, ale fajnie się będzie dowiedzieć co i jak, z czym, po co i dlaczego ;) Dobrej nocy
Modzel a co z transportem z Myslowic? Jak mozesz to wyslij mi smsa to zadzwonie i dogadamy szczegoly. Z gory dzieki.
No i kaplica... ja popołudniem nie dam rady :-(
Mam nadzieje, ze się uda zabawa i będzie nastepny raz, bo bardzo chetnie bym sie czegos od was nauczyl.
Ech... cos ostatnio nie mam szczescia z plenerami :-(
następny raz w dowolnym terminie w sumie ;]
W zwiazku z tym, ze RNz znow cos kreci;) apdejt listy..
1. Malekithan
2. Merauder
3. badi
4. adikPL
5. Modzel
6. Virusek
Ja bym sie tez chetnie dopisal :)
W sumie to i ja na 99% sie pojawię.
Tylko gdyby ktoś z listy zapewne już doinformowanych forumowiczów był tak dobry i na PW posłał info jaki to jest adres studia no i jaka godzina.
Pozdrawiam Serdecznie;)
No i po dlugicha a ciezkich:P kolejne spotkanie doszlo do skutku.
Jesli o mnie chodzi, w temacie zdjec raczej marnie.. wine zwalam na to, ze to byl pierwszy raz i do tego moja pucha odmowila posluszenstwa:mrgreen:
Natomiast jesli chodzi o aspekt towarzysko-imprezowy, to mysle ze bylo bardzo zacnie.. trzymanie sie z Badim za reke, slowa "Ale wiesz, ze moja siostra woli dziewczyny?", EMO pozycja Marty:P i pozamka w kangurki (sory.. musialem):mrgreen:
Ogolnie wielkie dzieki za towarzystwo, Malekithan serdeczne dzieki za studio i za pierwsze udzielone wskazowki:)
A zdjecia.. no.. powiedzmy ze jak stwierdze, ze jednak cos sie nadaje do pokazania, to pokaze:mrgreen:
PS
Proponuje zaczac sie umawiac na kolejne spotkanie/plener, to moze na kwiecien sie wyrobimy...
Ja też bardzo dziekuje za towarzystwo, Malekithanowi za mozliwosc popstrykania i bardzo chetnie umowie sie na kolejny raz. Co do zdjec zgralem i szalu nie ma wiec zwalam rowniez na pierwszy raz i na pogode oczywiscie ;)
Na nastepny raz mozemy juz sie smialo umawiac :)
Nię będę oryginalny w tym temacie i też podziękuję na wstępie Malekithanowi :) Przejrzałem fotki i kadrowo mi nawet pasują, ale widzę, że musimy, tzn,. ja muszę popracować nad ustawianiem światła, tj. tej blendy konkretnie (bo pstrykaliśmy na dwa pokoje 1- 3 lampy + blenda, 2-softboxy itd) ;) No i dzięki za towrzystwo wszystkim oczywiście , trochę się nauczyłem i chcę wiecej, bo ogrom do nauki jeszcze pozostał ;) Pozdrawiam
dzięki za wspaniałe spotkanie myśle że było wesoło ;]
http://www.digart.pl/zoom/2983446/Bogna.html tu mały backstage z sesji ;]
No ja tez dziekuje za mozliwosci obycia sie ze studyjnym sprzetem i za towarzycho oczywiscie tez.
Poki co nie mialem jeszcze mozliwosci podejrzenia moich wycpocin, jednak po tym co widzialem jzu na LCD to szalu nie ma.
Na poczatek powiem tyle, ze myslalem, ze bedzie latwiej, mowie tutaj glownie o zabawie swiatlem itp. Teraz widze to kawal dobrej nauki mnie czeka zanim cos wyjdzie z tego zeby cos pokazywac.
Nastepny raz zapewne bede juz mial kostke synchro, bo jako nie opierzonyz lampa nie bylo mi wygodnie kadrowac.
Jeszcze raz wszystkim dzieki.
Ja tez nie bede orginalny :)
Bylo mi miło że moglem spedzic fajnie czas i przy okazji obyc sie przez chwile ze sprzętem :) studyjnym
Bardzo mi sie podobało i dziekie za wszystko .
Pozdrawiam
czolem! wlasnie wstalem. jak mnie przestanie brzuch bolec, to sprawdze zdjecia. impreza spoko, dzieki za wspolna zabawa!
ide umierac dalej, dobrego!
cementownie bym odpuscil w taka pogode i zostawil na wiosne.
z nocnymi tyz bym poczekal az troche przestanie padac.
juz mi a w miare przeszlo, wiec dalej tugeweeerrrrrr :mrgreen:
Ponownie rzucam temat "Katowice po zmroku". Od jutra opadow ma nie byc, lub naja byc w ilosciach sladowych. W zwiazku z tym... dzialamy cos?:mrgreen:
Ej... dziewczyny.. co jest? Nikt nie ma ochoty na pstrykanie?
Nie wiem jak dziewczyny, ale ja poczekałbym aż mrozy odpuszczą :-)
Mam jedno pytanie co do naszej studyjnej "sesji". Powoli zabieram sie za obrobienie fot i pewnie nie bawem chcialbym moze z 2-3 zdjecia umiescic. W zwiazku z tym chcialem zapytac Malekithana, bo chyba jemu najblizej do modelek, ktore focilismy: czy mozna publikowac na forum te fotki tj czy modelki wyrazaja zgode?
Kuba, wez ty idz juz rodzic bo nie ma z kim isc w miasto.. o krzczorach nie mowiac:twisted:
Modzel, weźmy sie za ta cementownię w Będzinie...
w sniegu bedzie tak se niestety...
dlaczego badi? fakt, że okiennic tam nie uświadczysz, ale nie wyrabiali cementu pod gołym niebem, zadaszenie tam jest wiec spokojnie można focić czystymi soczewkami ;)
Moja Mama jest poważnie chora, więc jestem mocno ograniczony czasowo. Nie chcę się deklarować na 100% co do focenia czegokolwiek i gdziekolwiek, muszę pozostawać do dyspozycji do końca tygodnia :(
adrian trzymaj sie chlopie, a kuba ty spokojnie rodz ;]
u mnie sobota w czestochowie czczac rogi kozla, a w niedziele sodoma i gomora w bielsku na wosp.
Cementownia chetnie:) ale napewno nie w ten weekend... praktycznie caly wypelni mi WOSP, tyle ze w jaworznie a nie w bielsku:P
W kazdym razie, jakby ktos chcial dac pare peelenow na WOSP a przy okazji przejechac sie prawdziwa terenowka, quadem albo samochodem rajdowym, to zapraszam do mojej wioski.. dokladnie po drugiej stronie ulicy od cementowni:mrgreen:
Wracajac do cementowni w Bedzinie- moze byc ciezko w tygodniu sie tam dostac przed zmrokiem, dlatego rzucilem Katowice PO zmroku8)
Hej publikować fotki można bez problemowo wstawiajcie więc co Wam wyszło. Co do Katowic nocą jak by było z 5 osób to ja się pisze.
ani prosba, ani grozba - chyba sie na dobre w brzuchu zadomowila, albo mrozy postanaowila przeczekac ;-)
mnie juz tez ciagnie na jakis plener, mam pare nowosci do przetestowania i **** :evil: .. no przepraszam - wyszedlem ostatnio przed dom ksiezyc focic i nie dosc ze po doslownie 2 min. chmury go zaslonily to jeszcze sobie mocowanie wizjera katowego polamalem - takie mam szczescie do focenia ostatnio ;-)
ale Michal - w jakies krzaczory mam nadzieje ze jeszcze zima uda sie wyskoczyc :-) .. zanim nadejdzie wiosna to sie Zosia juz na pewno urodzi :mrgreen:
Panowie i Panie a jest jakas szansa wprosic sie na maly plenerek ?? czy trzeba sie jakos wkupic :D ??
Trzeba mieć Canona i po flaszce żubrówki dla organizatorów ;p
No to da sie zalatwic....nawet sok do zubrówki :D ja sie pisze dajcie znac ....
hehe, widzę Malekithan, że Ci żuróweczka posmakowała ;)
PS. żubrówka pięknie i gładko wchodzi bez soku, więc Spider26 zaoszczędzoną gotówkę przenacz na kolejne "falszki z żubrem" ;) hehe, Pozdrowencje