Jak bedzie to mozna smialo zglosic naruszenie zasad Allegro.
Wersja do druku
Jak bedzie to mozna smialo zglosic naruszenie zasad Allegro.
Jeśli można to też poproszę do A 570 email:staszkok@interia.pl
dla mnie też jeśli można :)
mat.owczarek@gmail.com
Witam!
Jeśli ktoś jest w posiadaniu polskiej instrukcji do Canona S5 IS to proszę o linka lub kontakt: cichy.tomek@wp.pl
Ja też poproszę o instrukcje po polsku do Canona 570 IS. Mój mail teudas@gmail.com Z góry dziękuję.
P.S. To jest mój pierwszy post na forum więc witam Wszystkich.
Instukcja do 570IS wysłana.Jakby ktoś z Was miał podstawową instrukcję do 570IS to poproszę o przesłanie na adres: fikus69@wp.pl
Witam Wszystkich. Mnie również interesuje instrukcja po polsku do A 570 is. Dopiero co odebrałem aparat i nie wiem co z nim zrobić. Proszę ją wysłać na adres xant@wp.pl dziękuję
Witam.
jeśli ktoś posiada instrukcję do Canona PS A510 to prosiłbym o przesłanie na mejla: rokosz1921@tlen.pl
powoli zaczynam odnosić wrażenie, że to jest jedyny aparat do którego ni emożna w sieci znaleźć instrukcji po polsku :P
niby coś jest na emulku ale zero źródeł
z góry dzięki, pozdrawiam
Witam
To mój pierwszy post na forum.
Mam canona a560 prosiłbym o polską instrukcję.
Na maila lukano566@o2.pl
albo rapidshare.com lub coś innego.
Z góry dziękuję.
Witam
czy mogę również prosić o przesłanie instrukcji do A570 IS?
darkanzali@o2.pl
Pozdrawiam :)
Szukam instrukcji do 1D Mk III w języku polskim.
Potrzebuje instrukcji w języku polskim do aparatu compactowego Canon SD 1000 znany także jako IXUS 70. Mój email to nimaded@poczta.fm. Z góry bardzo uprzejmie dziękuje za pomoc.
Poszukuję polskiej instrukcji do Canona SD 200, chętnie służę instrukcjami do Canona A60/70 i G3, a takze do Nikona Coolpixa 5400.
bonio@gryfino.net
szukajcie a znajdziecie - Canon A570 IS http://rapidshare.com/files/51425276...70_IS.pdf.html jesli to komus pomoze znalazłem taki link
Mi bardzo pomoglo, dziekuje!
Jakby ktos byl zainteresowany oprogramowaniem lub ulotkami o a570 W JEZYKU ANGIELSKIM (takze instrukcja) to sa bez problemu dostepne w jezyku angielskim na stronie:
http://www.usa.canon.com/consumer/co...wnloadIndexAct
Witam Was...
mam nadzieje, ze nie bedzie wonjy ja tutaj przybywam w pokojowych zamiarach... ;)
Tato kupil cobie Canonika A560... tylko nie ma polskiej instrukcji...
jesli macie to prosilbym o jakies info na baca8@interia.pl lub gg 7788579
z gory wielkie dzieki
peace nikon and canon
Dostałem w spadku aparacik Power Shot A80, niestety bez polskiej instrukcji. Gdzie można taką znaleźć?
Pozdrawiam Wszystkich
moze na allegro
http://allegro.pl/item228374320_inst...0_okazja_.html
Witam! kupiłem wczoraj canona s5 is lecz bez szczegółowej instrukcji, jest dołączona tylko kserokopia instrukcji funkcji podstawowych tj. jak włożyć baterie i jak włączyć ale poza tym niewiele, wszędzie są odnośniki do instrukcji funkcji zaawansowanych lecz takowej nie jestem w posiadaniu, sprzedawca też rozkłada ręce tłumacząc że tak otrzymał aparat, tak że sytuacja jest beznadziejna. Stąd moja prośba czy ktoś jest w posiadaniu pełnej polskiej instrukcji obsługi do aparatu Canon S5 IS a mógłby przesłać drogą np. elektroniczną gorąco proszę o kontakt lukasz49@interia.pl
Z góry dziękuję!!!
Witam! kupiłem wczoraj canona s5 is lecz bez szczegółowej instrukcji, jest dołączona tylko kserokopia instrukcji funkcji podstawowych tj. jak włożyć baterie i jak włączyć ale poza tym niewiele, wszędzie są odnośniki do instrukcji funkcji zaawansowanych lecz takowej nie jestem w posiadaniu, sprzedawca też rozkłada ręce tłumacząc że tak otrzymał aparat, tak że sytuacja jest beznadziejna. Stąd moja prośba czy ktoś jest w posiadaniu pełnej polskiej instrukcji obsługi do aparatu Canon S5 IS a mógłby przesłać drogą np. elektroniczną gorąco proszę o kontakt lukasz49@interia.pl
Z góry dziękuję!!!
Witam.
Również przyłączam się z prośbą o instrukcję do Canona S5
artur.pietrak@wp.pl
Pozdrawiam
ale chyba jak włożyć baterię to nie jest jakieś arcytrudne??
Witam Wszystkich. Jestem kolejną osoba, która ma problem ze zdobyciem polskiej instrukcji do Canon S5. Szukam od kilku dni i nic. Baaardzo proszę o pomoc.... Mój e-mail aneta.kobylska@wp.pl.
Czesc jestem kolejna osoba ktora szuka instrukcji do Canon S5 jesli ktos mialby polska wersje to prosze o przeslanie na e-maila mariobags@interia.eu naprawde bardzo potrzebuje tej instrukcji.
Witam, ja również prosiłabym o przesłanie polskiej instrukcji,mój mail to kasia.krawczak@gmail.com
Witam
Będę wdzięczny za polską instrukcję do Canona PowerShot A640. lgrudzinski@o2.pl
Pozdrawiam
Hej!
czy istnieje jakaś stronka z instrukcjami do S5 po polsku :???: ? jesli tak prosze o maila: gocharom@poczta.onet.pl:
Czesc, ja tez dolaczam sie do prosby o instrukcje obslugi "canona 5s is" po polsku na adres pikayo@tlen.pl
Witam, potrzebowałbym kupić od kogoś instrukcję polską (książeczkę) do Canona S3 IS - jak ktoś posiada takową lub posiada informację gdzie można ją zakupić to bardzo proszę o kontakt.
Ten sam kłopot. Jeśli to będzie możliwe to proszę o przesłanie
pliku z intrukcją na adres daro(MALPA)indoor-group.com.pl.
Witam! Udało mi się zdobyć szczegółową instrukcję do S5-ki DZIĘKI JAREK!!! Jeśli ktoś potrzebuje służę pomocą. Mam jeszcze jedno pytanie czy ktoś posiada podstawową instrukcję w pdf-ie? Proszę o kontakt lukasz49@interia.pl , i jak włączyć datę i godzinę tak żeby była na zdjęciu???
Witam.
Instrukcja do Canona S5 jest pod adresem:
http://s001.wyslijto.pl/?file_id=66018522656910321620.
Pozdrawiam
Artur P.
witam.
Poszukuje Instrukcji Do A550 . Bede Bardzo Wdzieczny Za Nia.
Pozdro
http://www.usa.canon.com/consumer/co...&modelid=14824
zakładka "Drivers & Downloads" - link "Product / Software Manuals"
po polsku niestety nie wiem, gdzie może być :-(
Sory nie dopisalem, chodzi mi o polska instrukcje
Witajcie, poszykuję w/w instrukcji. Czy któryś z kolegów/koleżanek może podać mi działający link do tej instrukcji lub przesłać takową na maila.
Z góry dziękuję
Natercjo
ponawiam prośbe .
Poszukuje polskiej instrukcji do canona a550
bede bardzo wdzieczny.
POZDRO
Witam! a wiadomo coś drogim forumowiczom na temat instrukcji do Canon G9 ? bo w zestawie nie było. Z góry dzięki za info.
ok, juz mam:)
witam poszukuje polskiej instrukcji do canona a 640 prosze o link pozdrawiam
Potrzebuję polskiej instrukcji do G9. Będę wdzięczny za informacje.
Witam poszukuję polskiej pełnej instrukcji do canon S5 IS. Za informacje z góry serdeczne dzięki.
Witam Wszystkich Serdecznie to mój pierwszy post,
Poszukuje polskiej instrukcji obsługi do Canona PowerShot A720 is, ponieważ posiadam jedynie angielską. Ciężko ją również znaleźć na stronkach,
więc liczę, że może ktoś z Was kto taką posiada mógłby mi ją udostępnić.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Jezeli nie bylby to wielki klopot bardzo prosze o przeslanie na moj email. pudlos@yahoo.com Kupilem wlasnie dwa a570is w stanach dla tesciow i szwagierki, niestety zalaczaja tylko hiszpanska wersje instrukcji obslugi. Z gory dziekuje.
prosze o instrukcje w języku polskim do canona A 570IS Moj emial TomassiB@interia.pl z góry dzieki
Proszę o instrukcję w języku polskim do canona s5
Pilnie potrzebna polska instrukcja do canona S5.
Proszę o pomoc
Witam
Bardzo proszę o instrukcję PL IXUS 70 (jest to mój pierwszy aparat)
zzzx@o2.pl
Pozdrawiam
Witam. czy ktoś posiada może pdf lub link do pliku z instrukcja polską do G9
Niestety nie było instrukcji PL w zestawie z aparatem.:-(
mefhistoo@wp.pl