Odp: 20 marca 2015 Zaćmienie słońca
co jest takiego niesamowitego w obrazkach, ktore w PS mozna zrobic w 2 minuty? :D :D :D
tak serio...
Też nie rozumiem tej zajawki, ale bałem się odezwać mysląc że jestem sam :)
faktycznie można takie cos zrobić w ps w kilka sekund, Ale za to jakie uczucie jest jak nagle za dnia robi sie prawie ciemno
Cytat:
Zamieszczone przez
bajker83
faktycznie można takie cos zrobić w ps w kilka sekund, Ale za to jakie uczucie jest jak nagle za dnia robi sie prawie ciemno
zapraszam na jesien do Holandii. tu taka pogoda, ze tego typu rzeczy sie zdarzaja. nie od slonca, tylko od chmur bardziej lub jeszcze bardziej deszczowych ;)
zacmienie slonca tez tak dzisiaj wygladalo. bylo szaro, zrobilo sie ciemniej szaro, potem wrocilo do zwyklego szarego... :)
taki klimat...
Po co w ogóle ruszać d... skoro można niemal wszystko zobaczyć w internecie i po robić pstryki jeżeli inni zrobili to lepiej?
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
zapraszam na jesien do Holandii. tu taka pogoda, ze tego typu rzeczy sie zdarzaja. nie od slonca, tylko od chmur bardziej lub jeszcze bardziej deszczowych ;)
zacmienie slonca tez tak dzisiaj wygladalo. bylo szaro, zrobilo sie ciemniej szaro, potem wrocilo do zwyklego szarego... :)
taki klimat...
nie w tym rzecz, raczej w tym ile zawdzięczamy tej wielkiej białej plamie na niebie ;)
To i ja pokaże to samo tyle, że z Katowic :)
Faktycznie brak chmur i wyszło jak 2 min nawet w MS Word pracy na kształtach :)
Ale zawsze to jakaś ciekawostka.
Mi się przydała folia termiczna :)
Cytat:
Zamieszczone przez
akustyk
co jest takiego niesamowitego w obrazkach, ktore w PS mozna zrobic w 2 minuty? :D :D :D
tak serio...
Fakt, dlatego bardziej ciekawe jest to co było oświetlone dość specyficznym światłem tego zaćmienia 8-)
Nie wiem jak Koledzy, ale miałem dwie wersje zaśmiecenia Słońca, jedno z maską spawalniczą, a drugą z podwójnym filtem polaryzacyjnym.
Albo plamy są na Słońcu, albo na szkle w masce :) , a może są dwa słońca w naszej okolicy.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Nie wiem jak Koledzy, ale miałem dwie wersje zaśmiecenia Słońca, jedno z maską spawalniczą, a drugą z podwójnym filtem polaryzacyjnym.
Albo plamy są na Słońcu, albo na szkle w masce :) , a może są dwa słońca w naszej okolicy.
https://dl.dropboxusercontent.com/sc...iry=1426877915
ja załapałem sie nawet na pierścień ;)