Przebrnąłem... teraz wiem czego na pewno nie kupię.
A już wcześniej postanowiłem że nie kupię nic co reklamuje wojewódzki i mucha. Celowo małymi literkami.
Wersja do druku
Przebrnąłem... teraz wiem czego na pewno nie kupię.
A już wcześniej postanowiłem że nie kupię nic co reklamuje wojewódzki i mucha. Celowo małymi literkami.
korzysta ktoś z Was z oferty nju ??? głównie chodzi mi o ofertę za 39 zeta (wszystko w kraju bez limitu + 2GB neta), jakiś opinie, spostrzeżenia ??? .....
Patrzę najlepszą ofertę dla osób mało dzwoniących a sporo korzystających z internetu ma Orange Free na kartę:
za 50 zł (można za darmo przedłużać ważność) mamy ponad 16GB i 50zł na rozmowy po 29gr.
Mam NJU, dziewczyna korzysta z oferty za 39zł, ja z 19zł na komorki (moj telefon nie obsluguje internetow) i nie narzekam. Support dziala sprawnie, sieć jest na tyle stabilna na ile jest Orange, nie mecza zadnymi smsami promocyjnymi, czy telefonami z ofertami (Po przejściu z Orange i T-mobile to naprawde duza ulga). Kwestia co chcesz wiedziec. Osobiscie polecam.
głównie chodzi mi o zasięg neta w lesie (lubie np zapuszczać się głęboko w las i nawigować przy pomocy google maps) ale też pytanie czy nju nie stosuje jakiś perfidnych sztuczek jak np t mobile i nie uaktywnia jakiś płatnych usług których jak nie wyłączysz to zabulisz. Teraz mam taryfę w play za prawie 37 zeta wszystkie rozmowy w kraju bez limitu + nielimitowany lte przez pół roku + 0,5 gb neta. Lte nie potrzebuje bo w domu mam wifi a w terenie lte od playa ma słaby zasieg (nie pokrywa nawet głównych tras). W nju za 2 złote więcej (39) mam w kwesti rozmów praktycznie to samo + 2 GB neta zamiast 0,5 w playu. Ktoś mi zasugerował aby przed końcem umowy złożyć jej wypowiedzenie i wtedy można pertraktować lepsze warunki ale nie sądzę aby w tej samej cenie dali mi 1.5 GB neta więcej .....
39 płacisz netto http://dlafirm.play.pl/oferta/przejd...lay/abonament/ brutto 49,18 ... ja cały czas piszę o kwotach brutto a w nju 39zł z 2 GB neta to kwota brutto ...