Panie Janie,
Jak się sprawuje nowa matryca w odniesieniu do starej i bardzo popularnej APS-C 18 Mpx?
Wersja do druku
Panie Janie,
Jak się sprawuje nowa matryca w odniesieniu do starej i bardzo popularnej APS-C 18 Mpx?
Dalej czekam , już wyszedł z PLZABA i dzisiaj wychodzi z PL3090 chyba już niedługo
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Szczęśliwie nie mam tego problemu. Albo Canon albo nic. Posiadanie dwu różnych systemów jest mało wygodne.
Od m43 trzymałbym się z daleka. To kraina ułudy, gdzie nic nie jest takie jak reklamują. Ani małe, ani jasne, ani tanie. Czyli pozostaje Sony :lol:
--- Kolejny post ---
W jaki rejon naszego pięknego kraju trafi?
Już mam w domu ale nie miałem czasu odpakować.
Dojechałem do domu
Doliczyli VAT ale tylko od ceny zakupu , bez transportu
No raczej wszystkie. Teraz złożę zestaw taki jak sprzedają w Euro M plus lampka, 18-55, przejściówka i spróbuję sprzedać . Zamiast 18-55 używam 18-200
Sporo rzeczy pokazanych:
Tłumacz Google
Zasadniczo , po wykonaniu kilku pstryków , mogę powiedzieć że efekt czarnego ekranu po wykonaniu zdjęcia praktycznie nie występuje . Niestety nie posiadam żadnego obiektywu serii EF-EF-S i nie mogę napisać nic o współpracy z nimi. Podoba mi się materiał z którego wykonany jest korpus , trochę szorstki w dotyku. Niestety aparat nie współpracuje z GP-E2 co powoduje że mam następnego szpeja do pozbycia się . Aparat wzbudza się z japońskim menu i trochę musiałem pogłówkować aby znaleźć odpowiedni przełącznik. Na razie dostępne są tylko dwa języki m, może jak wejdzie jakiś upgrade to pojawi się i opcja ustawienia języka polskiego. Owners manual tylko w jeżyku japońskim , ale jest dostępna wersja angielska na azjatyckiej stronie Canona.