Pewnie to przegapiłem, ale jak jest z softem w aparatach od valuebasket?
Skoro idą z Hong Kongu, to znaczy, że pochodzą z dystrybucji azjatyckiej, a więc, jak jest u nich z polskim menu?
Wersja do druku
Pewnie to przegapiłem, ale jak jest z softem w aparatach od valuebasket?
Skoro idą z Hong Kongu, to znaczy, że pochodzą z dystrybucji azjatyckiej, a więc, jak jest u nich z polskim menu?
up! ktoś coś?
Niezłą ofertę aukcyjną mają OKAZJA! Canon 6D Body + GWARANCJA (5647175574) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje..
Ciekawe jak u nich z gwarancją sprawa wygląda.
Gdzieś czytałem, że gwarancja jest sklepowa, bo normalnie to dostajesz gwarancje danego regionu (w tym wypadku Azja), więc w Europie na nic się to nie zda. Co do polskiego menu - nie wszystkie modele mają, przeważnie starają się wysłać to z polskim, a jak nie ma to odsyłasz i przysyłają z polskim. Ale to wszystko na podstawie tego co wyczytałem w internecie. Opinie mają dobre i ponoć teraz towar idzie z UK i czas oczekiwania to 4 dni. Kusi mnie 6D i myślę, czy by nie spróbować. Jeżeli w przyszłym roku jeszcze będą istnieć i będą mieli w ofercie to chyba się skuszę.
To co napisałeś nie daje Ci nic do myślenia ? Uważasz, że jeśli ich celem jest oszukanie jak największej liczby osób to się nie zwiną bo właśnie mają spore zainteresowanie ? Przecież każdemu oszustowi właśnie chodzi o jak największe zainteresowanie, które najczęściej uzyskuje się atrakcyjną ceną bo to najlepszy moment do zwinięcia interesu. Cena super - jak ktoś chce niech kupuje, może się uda, nie twierdzę że nie. Ja i tak nie wierzę w długofalowość tego sprzedawcy.
cena warta ryzyka
jest program ochrony kupujacych na allegro, wiec spokojnie można kupować