Odp: [słowiczek]zdjęcia...po prostu
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
prawdziwa zenada to wlasnie takie docinki jak pokazal kolega "zysk" z dowartosciowywaniem wlasnego ego, typu: "HA! Jestem od Ciebie lepszy".
btw - motyl w locie ladniejszy niz na krzaku? Moze daj przyklad
żalosny jesteś,bez krzty poczucia humoru,który słowiczek wykazał. Szkoda: umrzesz szybko.Pozdrawiam
Jest pewna granica miedzy poczuciem humoru a zarozumialstwem. A Twoj dopisek kolejny raz uswiadomil mnie o twoim BURACTWIE
Cytat:
Zamieszczone przez
hudy85
Jest pewna granica miedzy poczuciem humoru a zarozumialstwem. A Twoj dopisek kolejny raz uswiadomil mnie o twoim BURACTWIE
Przyjacielu ,właśnie wystawiłeś na pokaz,co co masz najlepszego do pokazania ,powodzenia w następnych odsłonach.
[słowiczek]zdjęcia...po prostu
witam no 31 super ,ostre i kolory ładne, i jasna sprawa plus dla robertON, ładniej wygląda 31 do 27
może z 30 również tak spróbuj, na pewno motylki są super
Cytat:
Zamieszczone przez
słowiczek
Zastosowałem się do sugestii, teraz lepiej?
Zdecydowanie, teraz motylek bardziej mi przypadł do gustu.
Panowie, hudy85 i zysk, po co te ostre słowa - każdy ma swój punkt widzenia.
Osobiście bardziej mi się podoba motyl na kwiatku z rozłożonymi skrzydłami, ale to nie znaczy, że tak ma być każdemu.
Cytat:
Zamieszczone przez
RobertON
Panowie, hudy85 i zysk, po co te ostre słowa - każdy ma swój punkt widzenia.
Tak się właśnie zastanawiałem co z chłopami zrobić - przez kolano przewinąć i klapsiorow nastrzelać nie bardzo, wielki jeden i drugi. To tak jakby chciał sigmę 200-500/2.8 na szyi nosić:D. Po prostu zysk ma swój charakterystyczny sposób pisania, który nie każdemu też może się podobać, a hudy85 to dobry forumowy (na razie - kiedyś cię odwiedzę:) ) kumpel. Być może kiedyś załatwimy sprawę po męsku, czyli pójdziemy na browca i będziemy się z tego śmiać:). Oczywiście dzięx za opinie i uwagi.
ale z takiego klapsa by fotek nastrzelał hehhe, niema co
wystarczy pamiętać tutaj wymieniamy poglądy, piszemy nie gryziemy
Hehe, kiedys to sie we 3 musimy zgadac, zabierzemy leszka jak slowiczek wspomnial i pojdziemy na lowy
Witam a 27 w oryginale nie było robione w poziomie? Mi by tak bardziej pasowało,z tą ostatnią"wycinką"