Nie masz obowiązku ich oglądać. A jak już coś piszesz to bez ortografów "nieostry" :).
@2banan
Mógłbyś się trochę bardziej postarać. 27 i 30 może być.
31 należało sobie odpuścić.
Wersja do druku
skrypt poprawił
nie masz obowiązku czytania moich postów
witam wszystkich zapewne macie racje ostatnie zdjęcie jest nieostre, i pasuje do albumu rodzinnego, i mogłem sobie je odpuścić
hudy dodam jeszcze ze dwa zdjęcia przygotowane twoim sposobem i będzie widać co wyjdzie
32 rozjaśnione
33 następne
u mnie dosyć jasne, na pewno za bardzo ciekawe jak wy je widzicie pozdrawiam i dzięki za komentarze
Nie zapalil Ci sie trojkacik przeswietlenia?
Jakbys jeszcze troche przesunal swiatla do tylu w pierwszym, to chyba byloby ok.
Kwiatek mi sie podoba.
Uzywasz punktowego pomiaru swiatla moze?
Jak chcesz to napisz na pw, sprobujemy znalezc najlepsze rozwiazanie
33 - Fajny kadr. Szkoda jedynie, że zdjęcie jest zbyt jasne. Gdyby było troszkę ciemniejsze i trochę bardziej kontrastowe to odbiór byłby lepszy.
dzieki panowie, thomaslel conołem ekspozycje dodałem kontrast i napewno lepiej sie prezentuje dzięki,
kolejne dwa do oceny
34. bociek
35. waszka
Elegancko, totalna przemiana :) tylko wazce troche ostrosci na oku brakuje ;)
Z boćkiem mogles troche przesunac sie w lewo, mialbys moze cale drzewo po lewej i jego w mocnym punkcie;) no ale po ptokach, mozesz tylko wymazac ten kawalek galezi z prawej strony
Pozdro
dzięki hudy, powiedz tylko proszę czy bociek nie jest u ciebie zbyt ciemno, staram się pokazać wam tak jak ja to widziałem, a było na rankiem i słonko dopiero wstawało
boćka ganiałem przez takie trawska że cały byłem mokry hehehehe