ładne drzewko szkoda że tak na środku, zobacz jak będzie na b&w wyglądało może być niezłe
Wersja do druku
ładne drzewko szkoda że tak na środku, zobacz jak będzie na b&w wyglądało może być niezłe
Bralem pod uwage czern i biel, ale kolor wydaje mi sie ladniejszy.
Co do kadru - gdyby nie bylo na srodku, to bym musial sciac drzewo, albo sie odsunac :P tylko wtedy lawka juz by byla w ogole niewidoczna ;)
Dzisiaj parę zwierząt.
43. Uciekające kurczaki złapane zza krzaka.
44. Kolejna kura
45. Jaszczur dobierający kapelusz.
46. Kolejne ujęcie
47. Jeszcze inny kuń
48. Wschód z ręki
49. Skok do "tunelu" iglaków
50. I ostatnie drzewka...chmurki...
46, 47 i 48 super, 44, 49 i 50 jak dla mnie takie bez tematu,(a 45 na pewno dostała by lepsze noty jak by niebyła tak blisko 46, a jak patrze na jaszczury to pierwsza traci sporo :))
46 ładnie wyostrzona i przede wszystkim cała, colorki ładniejsze
a i jeszcze jedno gdzie kuń ma kupyta
pozdrawiam
chciałbym zobaczyć więcej zdjęć mających w sobie intencje... te, które wrzucasz na pewno lepiej lub gorzej się prezentują ale nie ma w nich specjalnie nic szczególnego, trochę brakuje przekazu (przynajmniej ja nie dostrzegam). Może warto powoli spróbować pobawić się w portret? :) może przy świetle z okna jeśli nie masz jakiś zabawek oświetleniowych... powodzenia! :)
Dzieki chlopaki :) no przyznam szczerze, ze to juz troche wikne pstryki ze spacerku po lesie :P tu sie w krzakach cos ruszalo, tutaj kura wybiegla ;)
polon - masz zupelna racje :) portret to jednak cos, do czego musze jeszcze dojrzec :) zbyt wiele zwyklych rzeczy podnieca mnie w otoczeniu i stad taki troche chaos mi wychodzi :p
bananem :) Ty to już myslalem, ze zapomniales o mnie :)
Jaszczurke pstrykalem jak najblizej moglem, zeby pojazac jak najwiecej, no ale nie jest to niestety makro, jakie probowalem wymusic :P
A kun kopyta ma obciete, bo kratka z ogrodzenia zaslaniala ;D
Dzieki chlopaki za odwiedziny i kolejne dobre rady :)
W sumie to mam jeden portret...;)
51. Pinokio :)
52. No i taki pstryk dla kolegi
(Wiem ze ten e-fajek to ni w tylek ni w oko, ale taki kolega na codzien i nie chcialem w nim niczego zmieniac)
Pozdrawiam :)
45,46 fajne
48 bardzo fajne, jak dla takiego amatorskiego miłośnika lanszaftów jak ja.
Spróbowałbym lekko rozjaśnić badylki z lewej u dołu Pędzlem korekcyjnym w LR lub PS/PSE.
Dzięki Robert :) z tymi badylkami wlasnie balem sie, ze rozjasnione nie beda naturalne, ale faktycznie sprobuje, jak zasiade przy kompie :)
Pozdrawiam
Trochę z głową w chmurach.
43. Droga do nieba
44. Przelotne burze
45. I mały land z chmurami w roli glownej ;)