bo one jeszcze z tym bedą wychodziły ! :) a poza tym to ciiiiiii :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
bo one jeszcze z tym bedą wychodziły ! :) a poza tym to ciiiiiii :)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
bachoo: to jeszcze pokaż zdjęcie od tyłu, chcę zobaczyć ten piękny 2,5" LCD :)
IS nie jest tak niezbędny żeby z lustra na kompakt leźć. Można też przecież stwierdzić, że tania puszka to nie je to i zbierać na droższą. Uważam, że takie gadanie to gdybanie (włącznie z moim). Niech się marketingowcy pocą jak segmentować rynek. Chodzi mi jedynie o to, że nie po to raczej się wypuszcza tanią skrzynkę żeby dorabiać na Lkach. Są obiektywy "dedykowane" do tych puszek. Fajnie by było mieć IS w body (nie wiem czy są jakieś różnice jakościowe w stosunku do wersji obiektywowej?) ale system jest taki i pewnie długo taki zostanie.Cytat:
Zamieszczone przez MMM
Bachoo - dorośnij, chociaż do zerówki ;) Mamy tu Bonka, więc trzeba się napocić żeby nas zachwycić :twisted:
Bachoo - dorośnij, chociaż do zerówki ;)[/QUOTE]
wszystko w swoim czasie :)
Nie no historie 3d znam wiec ja nie w tej kategorii :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez Raff
ISO 12800?
I my się na to nabierzemy :D ;D ;D
1.9GB? Nie bądź śmieszny, usuń tą kropkę ;-)
Tak, i temperatura na 52000K :twisted:
Nie to miałem na myśli. Jak już kupi dSLR to pojawia się szansa że dokupi jakieś dodatkowe obiektywy np. z IS. Jak ma kompakta to żadnego obiektywu nie dokupi (najwyżej soczewkę makro czy jakiś nędzny konwerter za parę PLN) i Canon nie zarobi już nic. Wypuszczając tanie dSLR Canon otworzył rynek obiektywów dla amatorów, którzy nigdyby na niego nie weszli gdyby najtańsze cyfrowe lustro kosztowało ok 4K.Cytat:
Zamieszczone przez Raff
Wypuszczając tani DSLR (300D) Canon cenił go, a raczej był sprzedawany za ponad 6000 tys. Wiadomo, że lustrzankę kupuje się również ze względu na dostęp do wymiennych szkieł. A za czasów SLR rynek dobrych obiektywów był zamknięty dla amatorów? A, że IS nie był standardem to inna rzecz.Cytat:
Zamieszczone przez MMM