Odp: Zlot użytkowników Canon-board.info 7-9 czerwca 2013r! Zapraszamy!
ze względu na "ślubny termin" (8 czerwca) odpadam, ale następnym razem mam nadzieję, że nie będzie kolizji i razem z żoną i córą zawitamy na spotkanie :)
A można coś więcej o modelkach, które będą na miejscu do dyspozycji? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
RAFAL_PAWLEWICZ
A można coś więcej o modelkach, które będą na miejscu do dyspozycji? ;)
He he, gdybym się wybierał to też bym zadał takie pytanie :mrgreen:
Przepraszam za przerwę, ale "majówka" była... trzeba kiedyś wypocząć z dala od komputerów.
Dzisiaj dołączyły kolejne 2 osoby do listy, jest już ponad 20 głównych uczestników.
Jutro robimy kolejne spotkanie/naradę i będziemy publikować kolejne informacje szczegółowe.
I jak tam obsada modelin, już coś wiadomo?
Czy są jeszcze miejsca ????
Tak, miejsca są. Zapraszamy.
Co do modelek i modeli - rozmowy trwają. Jedno jest pewne, chcemy osób z doświadczeniem bo aby uczyć się fotografować to model musi mieć trochę doświadczenia, wtedy łatwiej idzie współpraca. Jeśli fotograf to zawodowiec z dużym doświadczeniem, to wtedy potrafi odpowiednio pokierować nawet niedoświadczoną modelką.
Czekamy na odpowiedzi z różnych agencji/modelek, lada dzień powinno być więcej informacji. Także dokładniejsza agenda soboty i niedzieli.
Ja z kolei chciałbym wziąć udział w zlocie mimo braku posiadania konta na forum w dniu poprzedzającym ogłoszenie zlotu.
Obiecuję wziąć dużo sprzętu fotograficznego, który będzie można porównać z konstrukcjami Canona :)
Cytat:
Zamieszczone przez
marcz
Obiecuję wziąć dużo sprzętu fotograficznego, który będzie można porównać z konstrukcjami Canona :)
No to trochę problem, bo spotkanie jest zamknięte dla osób z żółtym systemem fotograficznym :)
Cytat:
Zamieszczone przez
fomag
No to trochę problem, bo spotkanie jest zamknięte dla osób z żółtym systemem fotograficznym :)
Dla osób z m43 również? :) Spotkanie byłoby dla mnie o tyle cenne, że planuję zakup C5DIII i chciałem w praktyce przetestować to body wraz z kilkoma szkłami Canona.