Odp: Ceny używanych 5D MKII
Cytat:
Zamieszczone przez
Bolek02
Amator raczej nie kupi 5D3, bo po co - chyba, że nie ma co z pieniędzmi robić.
mylisz się. kupi - niekoniecznie za 11k bo mu na to rozsądek nie pozwala a i 5d2 nadal robi zdjęcia
- ale jak będą prawie nowe po 7,5-8k to kupi :)
po co ? odpowiedź jest banalnie prosta - ma takie hobby a nie musi na nim zarabiać
Cytat:
Zamieszczone przez
crazy
Czy ktoś coś już kupwał u tego FotoTaniej?
Napisał żeby nie kupować sprzętu bez potwierdzonego przebiegu a sam nie wspomina że takie potwierdzenie ma.
Ma 2 sztuki 24/1.4L w niezłych cenach a ja na to szkło poluję dlatego pytam czy sprzedawca wart zaufania.
Cytat:
Zamieszczone przez
KGR
Napisał żeby nie kupować sprzętu bez potwierdzonego przebiegu a sam nie wspomina że takie potwierdzenie ma.
Ma 2 sztuki 24/1.4L w niezłych cenach a ja na to szkło poluję dlatego pytam czy sprzedawca wart zaufania.
Na aukcjach aparatów ma zdjęcie z serwisu nt. potwierdzenia migawki :)
Cytat:
Zamieszczone przez
KGR
Kiedyś kupowałem u niego 10-22 i jak już miałem sprzęt u siebie to okazało się, że miał uszkodzone mocowanie filtru, wymienił bez problemu, a nawet pozwolił wybrać sobie z kilku sztuk.
Cytat:
Zamieszczone przez
michalab
Kiedyś kupowałem u niego 10-22 i jak już miałem sprzęt u siebie to okazało się, że miał uszkodzone mocowanie filtru, wymienił bez problemu, a nawet pozwolił wybrać sobie z kilku sztuk.
to dobra wiadomość, zdaje się że to uczciwy sprzedawca. Ktoś jeszcze ma zdanie na jego temat?
Kusi mnie ta 24/1.4L u niego
Cytat:
Zamieszczone przez
KGR
Na tej aukcji faktycznie nie ma i jest to zastanawiające ale na pozostałych które oglądałem i link wcześniej była kartka z serwisu.
Widziałem kilka takich propozycji na aukcjach - 5D z przebiegami 10-20k, ale mimo wszystko ta cena nie jest niska.
z takim przebiegiem warto kupić ale tak w cenie ok 3200zł - pewnie z 200zł by urwał kupując poza allegro :)
dlaczego ceny używanych 5d są zawyżone na allego ? ponieważ osoby które tym handlują zawyżają je cały czas !!! jednocześnie podają tylko wybiórczo informacje o przebiegu i sposobie używania
CANON 5D markII (3775957902) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
CANON 5D MARK II KOMPLET ZADBANY IDEALNY 5d mk II (3794235409) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
no i ceny cały czas wysokie