Toruń to dobra miejscówka - może uda się pójść w reporterkę - jak Wisła wyleje... :(
Wersja do druku
Toruń to dobra miejscówka - może uda się pójść w reporterkę - jak Wisła wyleje... :(
Trzeba zalatwic na tamie we Wloclawku zeby wiecej wody wypuscili :D:D:D
ja jade na zlocik do katowic wiec nie bedzie mnie do piatku - jak byc co to sie pisze na ten nocleg (jak wyjdzie gdzies indziej to tez) 1osoba
Ja bedę w Toruniu ale za nocleg dziekuję, moje kochanie wybrało inną miejscówke ( droższą :wink: ) i bliżej klubu gdzie jest festiwal jazzowy na ktory wlasnie jade.
Moze ktoś przedstawi jakiś plan akcji :mrgreen: , kiedy focenie kiedy piwko , gdzie za ile itd :-D
Ja to sie najbardziej bym na jakies nocne focenie nastawial, tak po polnocy :twisted:
Podaj namiary na miejscówę, to może i my się zdecydujemy.
Kto się bierze za plan?
Hehe, szkoda że nie jadę, bo chyba w Pradze moje planowanie się sprawdziło? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Pytasz mnie czy Asterixa? :twisted:
Zresztą możesz zrobić plan nawet nie jadąc. A przynajmniej wypisać nam co warto :]
Podaj namiary na miejscowke bo ja tez jestem bardzej jazzow ustosunkowanyCytat:
Zamieszczone przez SimOn!
Ze swojej strony mogę polecić Pizzerię Browarna (http://www.starabrowarna.pl/). Można tam najeść się do syta. Oczywiście nie tylko pizzą. Np. zamawiając sałatkę podają ją na talerzu od pizzy :) Zmawiając np. spaghetti też dostaniecie ją na talerzu od pizzy, więc wystarczy zamówić tylko sałatkęi napewno ledwo ją zje 1 osoba i nie będzie chciała tknąć już niczego innego :)
Zawsze się tam stołuję jak bywam w Toruniu.
no to sie nam fajny zlocik robi :)