Odp: Forum "Nikoniarze" na sprzedaz.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jacek_Z
Tzn zniechęcasz nas/ich do rejestracji tutaj ? A co z tymi co tu piszą od 2005 ? ;) ;)
Niemożliwym jest wręcz, zniechęcić do czegoś kogoś, kto i tak nie ma na to ochoty, a pozdrowić ludzi nigdy nie zaszkodzi - nawet jeśli wejdą do wątka z czystej ciekawości :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Vitez
...Ale ślepy nie jestem i widzę co jest w dzisiejszych czasach popularne,...
Głęboko sięga wzrok twój? Mój się zatrzymuje na pewnym etapie: mnie lubi jedna osoba, wielki format trzy osoby, rozklekotał mi się tamron 17-50 RATUNKU lubi osiemnaście osób.
Cytat:
Zamieszczone przez
namoamo
...
2. mega trolle ...
Chwilowa posucha nie trwać będzie wiecznie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
Głęboko sięga wzrok twój? Mój się zatrzymuje na pewnym etapie: mnie lubi jedna osoba, wielki format trzy osoby, rozklekotał mi się tamron 17-50 RATUNKU lubi osiemnaście osób.
Wystarczy że widzę jaka aplikacja najczęściej i najdłużej jest wyświetlana na ekranach smartfonów w komunikacji miejskiej ;) . A co do użyteczności tejże aplikacji to widzę, że mamy bardzo podobne wrażenia ;) .
Mimo tego jednak... przy okazji sprawdziłem, że ktoś mi za plecami już całkiem dawno temu włączył na forum Canona możliwość połączenia i logowania się kontem z FB. Dla chętnych mimo wszystko używających - wystarczy to ustawić tu: http://www.canon-board.info/profile....ditconnections
Cytat:
Zamieszczone przez
jacek_73
mnie lubi jedna osoba, wielki format trzy osoby, rozklekotał mi się tamron 17-50 RATUNKU lubi osiemnaście osób.
Skąd masz te dane?
Przy wątkach stoi (obok fejsbukowego kciuka).