Dręczysz :P
Do 3 razy sztuka, raz mi zimowe góry padły na etapie planu, teraz na etapie realizacji, za rok przyjadę na pewno! :P
Wersja do druku
Dręczysz :P
Do 3 razy sztuka, raz mi zimowe góry padły na etapie planu, teraz na etapie realizacji, za rok przyjadę na pewno! :P
Tzn jedzie ktoś, lub już dojechał ??
Wątek mocno pokręcony (co do obecności na plenerze). Czy mamy już jakieś konkrety ? czy info tylko na PRIV ?
Są jakieś miejsca na week ? tzn Sobota-Niedziela jaki wstępny plan na te dni ? Koszt ? Miejsce pobytu ?
Jedna osoba, będzie mniej tajemnic to może jeszcze ktoś się znajdzie ...
Start----Kraków
Moja małżonka jak zaczęliśmy mówić o plenerze pierwsze o co zapytała to "czy będzie Tasia" 8-).
Cóż będzie nam Cię bardzo brakowało :). To że trochę uszła para z organizatorów to Twoja wina i nie myśl sobie że to Ci tak łatwo ujdzie ;):D. Prędzej czy później się spotkamy - mam nadzieję że prędzej :D. Ja w sumie nie mam nic przeciwko żeby się spotkać jeszcze zimą dla chętnych. Dla nas tu na miejscu to żaden problem. Wiem że są tacy co by chcieli pofocić narciarzy/deskarzy - można to zorganizować dla chętnych.
Czemu się upieram na zimę - bo to esencja gór. Góry zimą to bajka. W żadnej innej porze roku nie występuje tu taka harmonia i czystość formy jak zimą. To dla fotografa prawdziwa gratka i zarazem największe wyzwanie.
Co do szczegółów.
Są trzy osoby na miejscu - Ja, szambonur i preinwher. Jedna osoba już zgłosiła że przyjedzie: adampa.
Co do noclegów to nic nie ustalamy na wyrost, bo przewidzieliśmy że może być sytuacja że ktoś zgłosi chęć a później nie przyjedzie. W związku z tym sprawa załatwiana jest indywidualnie na PW. Plan jest ramowy - szambonur wyjaśniał wyżej dlaczego. Nie jest to zorganizowany obóz harcerski tylko spotkanie towarzyskie i stąd wszystko sobie ustalimy w piątek wieczór u mnie :D. Koszty to noclegi, dojazd na miejsce i wyżywienie. Każdy kto się zgłosi zostanie zaopiekowany. Miejsca są, pomysły też trzeba tylko przyjechać 8-).
Aj no i ja też będę musiał się wypisać:(
Wpadła mi kolizja dotycząca lokalnego WOŚP 13 stycznia. Chyba że jakiś inny termin dla tych co też np choroba dopadła?
Podejrzewam ... że mam więcej powodów by nie wybrać się na ten wyjazd niż wszyscy razem wzięci userzy z tego wątku :)
Planowałem wyskok na ośnieżone góry a teraz jak widać pogoda dopisze (mam nadzieję), fajnie było by z Wami wyskoczyć i razem coś ufocić, tym bardziej że nie przepadam za górami w związku z wszędobylską stonką ...
Takie osoby jak Wy (miejscowi) z pewnością zabiorą w ciekawe miejsca ... gdzie będzie można pofocić bez mistrzów drugiego planu :)
Wątek śledzę od pewngo czasu, więc zapoznałem się z "programem" pleneru. Dobrze było by zacząć od Piątku ale niestety mam spotkanie do późna (ważne) więc w samochód mogę wsiąść około 0:00 pewno o 2:00 byłbym na miejscu ------> więc zapytałem jaki plan bo może wystarczy np 4 rano lub nawet później ... jeśli np. wschód slońca już obfocony :) nooo i nie wiem czy potrzebne będą szkła 1,5 kilowe :P aaa może wystarczy zwykła komórka :)
Na dodatek utraciłem swą mobilność, przez zmianę telefonu dopiero instaluje się wszystko ...
Wspomniałem o wycieczce bratu i koledze, mają zastanowić się. Na chwilę obecną pewno wybiorę się sam, oczywiście też walczę z czymś co mnie dopadło :)
Proszę ewentualnie o PW z kontaktem tel. zadzwonię i coś się dowiem, do kogoś co może rozmawiać wcześnie rano lub późno wieczorem, jak teraz :)
No chyba, że mnie nie chcecie :P lub do Niedzieli Was tam już nie będzie :]
Jest Plener, czy nie ?
Dzis musialbym spakowac sie i naladowac ...
Prosze o info.
Oczywiście wszystko według planu. Jest nas pięcioro póki co 8-).
Zmieniły mi się plany na Piątek ... i odwołano spotkanie (choroba), mógłbym wystartować zaraz po swojej pracy (16:00) i może zdążyłbym na Wasze Piątkowe spotkanie, kwestia jak bardzo będzie zakorkowana Zakopianka ... i czy jest sens ? czy lepiej przyjechać w Sobotę rano.
W tym momencie zapiołem aku do ładowarek, sytuacja moja bardziej złożona bo jestem na etapie przeprowadzki, więc chciałbym wziąć tylko najpotrzebniejsze rzeczy ... (nawet nie wiem gdzie mam statyw) i jakieś bety.
Naprawdę moja wyprawa do Was to prawdziwy hardkor, opowiem jak sie spotkamy :)
Będzie gdzie się przekimać ? czy muszę sobie zalatwić ? Można pogadać przez tel. proszę o jakiś namiar zadzwonię ... jestem gościnnie u kogoś, więc im szybciej tym lepiej :) Lub mogę wysłać kontakt do siebie ... do jakiej sieci ?? (można wybierać :))
Ahaaaaaa, jest śnieg ?? tzn dużo śniegu ??