jesli chodzi o plenery nie mam jakichs miejsc szczególnie ulubionych, głównie włóczę sie po jakichś łąkach i innych tego typu miejscach, co do miejskich plenerów nie mam pomysłów
Wersja do druku
jesli chodzi o plenery nie mam jakichs miejsc szczególnie ulubionych, głównie włóczę sie po jakichś łąkach i innych tego typu miejscach, co do miejskich plenerów nie mam pomysłów
Pogoda:
jutro - 18:00 +30C
pojutrze - 18:00 +35C
Najlepszym miejscem na spotkanie będzie chłodnia w porcie (kiedyś Gryfu) gdzie trzymali zamrożone ryby - miły chłodek ;-)
Może jednak w piątek o 18:00 na Wałach znowu w Colorado - piwo (ci co mogą) i potem możemy gdzieś podjechać :)
Jak narazie to wiem o pięciu zainteresowanych.
Janusz
To ja sie podpisuje pod tym terminem.Cytat:
Zamieszczone przez Janusz Body
Pozdrawiam,
Parteq
a zatem piątek Colorado 18
aktualny termin..............dzis 18.........?
Miło było znowu spotkać Canonierów:cool:
hmmmm.......... nawet pare zdjec sie udalo zrobic co "twardszym zawodnikom"....... miedzy innymi stetinowi, jesli ktos ma ochotę obejrzec zapraszam: http://www.bvq.cba.pl/Plener/index.html krytyka mile widziana (konstruktywna rzecz jasna ;) )
No też mam parę z "Stettin aus Hamburg" - bo ten Szczecin ma na rufie wypisane Hamburg :)
I trochę kolorów Szczecina wieczorem.
Można "jeździć".
Janusz
PS: W tych zdjęciach PS nie ma wcale - to wszystko prosto z C1. Jedyne co jest z PSa to zmniejszenie.
hmm aktaulne jeszcze spotkania ? Dysponuje czasem do końca sierpnia :) z hocken`em dalimy by rade
A może by tak coś zorganizować?
Jacyś chętni na przyszły tydzień?