Pozwole sobie na jeszcze jedno :
Wersja do druku
Pozwole sobie na jeszcze jedno :
OT o Zeissach poszedl tu: http://canon-board.info/showthread.php?t=8553
Dziekuje za podziekowania :mrgreen:
No milo ze sie podobalo. Fakt faktem ze integracja wypadla slabo :wink: ale sie nadrobi :-D
No i musowo wypad na wiosne raz jeszcze :!:
No zdjecia sa klasa... ale zdecydowanie najlepsze sa fotki gdzie iczek tanczy kolo swojej piatki :lol: :wink:
Ja wrzuce moze jakies swoje fotki jutro jak odbiore ze skanowania.
A co do zdjecia grupowego to po mojej prawej stoi moj kumpel Zbyszek (Nikoniarz) :wink: a polewej moja Pani :mrgreen: Monika
takze mozna dopisac.
Iczek: dzięki za uwagi. Co do włażenia między ludzi - miałem ochotę, ale po głebszym zastanowieniu stwierdziłem, że w razie czego czego to Simon będzie miał problemy, jako organizator pleneru, więc odpuściłem.
A w sumie to nie wyglądasz jak debil :).
Gościu na lewo lewo ode mnie to Janek - ten drugi nikoniarz :)
dopisze wieczorem..obu Panow :)
No to ja tez wrzuce kilka swoich fotek... bo widze ze temat umiera :razz:
1. Wytapialnia żeliwa.
2. Zielony żuraw.
3.Tyle zostało...
4. Schody.
5. Śniadalnia.
6. Brama.
7. Węże.
hmm "u nas" na plenerku starówkowym ciepło nie było (dwie pary spodni nie pomogły doopa zmarzła!) a się poznaliśmy wszyscy.. No ale na początku była kawiarnia ustalona... Najwiekszy z nas (Arkan) zarządził.. no i po pstrykaniu siedzieliśmy w cieple, gadalismy i hehe macaliśmy sobie sprzęty :D
Simon, świetne.
Dobre zdjęcia! Gdzie Ty to skanujesz?Cytat:
Zamieszczone przez SimOn!
Dziekuje :)
A skany z Media :mrgreen: Wbrew pozorom maja dobry lab cyfrowy Agfy i jak sie odszumi to sa nienajgorsze jakosciowo te skany ( przykladowo w Ankarze na tej samej maszynie robi moim zdaniem gorsze)