Odp: Ostrzeżenie przed sklepem fotolab-aparaty.pl PIOTR MASZYCKI FOTOLAB
Dlatego jest PayPal :)
Jak juz muszę kupować w dziwnych miejscach (np. gdzieś w HongKongu albo innym Singapurze)
Ja tam zawszę wolę wydać ciut więcej, ale w pewnym sklepie... Cyfrowe.pl mimo wyższych cen gwarantują realizacje (chociaż czasem się ociąąąąąąąąąąąąąąąąga).
Cytat:
Zamieszczone przez
jarekcza
Witam
Jak dalej z nimi postępować ?
Zalegają mi 11000zł i ciągle mówili, że nie dostaw nie ma. I tak jest od maja.
Czy ktoś ruszył coś na drodze sądowej? jaki jest stan działań ?
Jedyna droga to zgłoszenie sprawy na Policję, wystarczy dowód wpłaty przelewu, i korespondencja jeśli jest
obecnie prokuratura w Pruszczu Gdańskim prowadzi śledztwo w tej sprawie
Gość chce się wykpić po prostu zwracając pieniądze po pół roku albo i dłużej, a sklep nadal działa :)
Właściciel sklepu już prawie rok siedzi za kratkami więc jeżeli sklep nadal działa to ktoś musi być za to odpowiedzialny
Otrzymałem pismo z prokuratury w Koninie, że sprawa umorzona. Mam nadzieję, że kiedyś trafię na tego złodzieja....
Jak to sprawa umorzona skoro właściciel sklepu w więzieniu ? Dostałeś jakieś wyjaśnienie ?
Sorry, nie w Koninie ale w Kole.
Otrzymałem tak jak kilka innych osób zgłaszających, postanowienie Prokuratury Rejonowej w Kole o umorzeniu śledztwa przeciwko Piotrowi Maszyckiemu i Pawłowi Maszyckiemu. Uzasadnienie prokuratury wyślę indywidualnie zainteresowanym osobom.
No to koniecznie teraz zazalenie.