szkiełko moje marzenie, za takie pieniądze brałbym bez zastanowienia, gdybym oczywiście je miał... ;)
Wersja do druku
zdjęcie: UK 0801 = Utsunomiya, Japan + wyjaśnienie.
A co w tym wszystkim dziwnego że kilka razy użyty? Takie rzeczy się zdarzają. Osobiście posiadam 135L, kupiłem go chyba z 5 lat temu (nówkę oczywiście) i użyłem go max na pięciu sesyjkach. A od dwóch lat nie wyciągnąłem nawet z pokrowca. Mam 85L więc 135 leży sobie i czeka bo sprzedać mi go szkoda. Jest praktycznie jak nowy, od początku z nakręconym filtrem, bez rysek itd. (to nie reklama oczywiście bo i tak nie oddam:D )
Czy ktoś ma doświadczenia z tym sprzedającym?
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=10868148
Noszę się z zamiarem nabycia korpusu u w/w i trochę zaintrygowała mnie cena 10% poniżej najniższej w porównywarkach...
Niby 'foto sklep', a konto prywatne.
Żadnych danych kontaktowych oprócz telefonu.
W opisie wysyłek niby jest info, że wystawia faktury.
Od listopada 2011 nic nie sprzedał - bynajmniej nie ma komentarzy i nie wiadomo co sprzedawał. Za rok 2011 tylko dwa komentarze.
No risk no fun. Ja wybrałbym 'no risk' i kupił od kogoś innego :)
Tbz sklep z Wwa z mozliwoscia odbioru osobistego. Wiec jesli jestes z Wwa albo z okolic to chyba warto sie przejechac? Przy odbiorze osobistym pewnie jeszcze cos z ceny bys urwal.
Ja o aukcji osobiscie nic nie wiem.
pozdrawiam
wygląda na wałek - albo przejęte konto albo użyczone za obietnicę prowizji od sprzedanych rzeczy...
zgłosiłem do Allegro, do jutra coś się powinno wyjaśnić
użytkownik Tornvald - gdzie widzisz odbiór osobisty w ich aukcjach i adres rzekomego sklepu ???