Odp: [mss] Galeria fotoamatora
Gdańsk nocą...
247.
248.
249.
250.
251.
252.
253.
254.
255.
256.
I kilka zwierzątek...
257.
258.
259. Dwa wiellbłądy - jeśli widzisz między nimi różnicę, to jesteś przepracowany i potrzebujesz odpoczynku.
260. Kicia chyba nie jest głodna...
261. Zóbr, co występuje w... (dodaj właściwe miejsce)
262.
263.
264.
265.
266.
267.
268.
269.
270.
Fantastyczna ta ostatnia seria, bardzo miło się ogląda. Jedyne co mógłbym zasugerować, to przyciemnić ten pomnik w tyle na 284 ;) ale to tylko moja skromna opinia.
Zdjęcia dobre technicznie choć możliwe ,że to zaleta aparatu. Ale jak dla mnie kadry przemyślane to 56 i 192.
Może Ty Wielebny pozwalasz, by aparat myślał za Ciebie, ja jednak lubię mieć pełną kontrolę nad wykonywanymi zdjęciami. A jeśli chodzi o to, które kadry uważasz za przemyślane, to masz prawo do własnej opinii. Beznadziejnemu fotografowi nawet najlepszy aparat nie pomoże...
Ja nikogo nie chce urazić wiec proszę nie odbieraj tego tak dosadnie. Podałem numery zdjęć które przypadły mi do gustu i w mojej opinii są przemyślane. A reszta to zdjęcia dobrze technicznie wiec nie wiem dlaczego tak się poruszyłeś.
Akurat kadr numer 56 nie był w ogóle przemyślany :) Kolejne potwierdzenie, że czasem zupełnie przypadkiem można zrobić dobre zdjecie, bo akurat to nie Tylko Tobie przypadło do gustu :)
Przepraszam za przesadzoną reakcję, to jednak nie Twoja wina, tylko osoby, która mnie "trochę" poddenerwowała...
Ruiny klasztoru Karmelitów Bosych w Zagórzu
286.
287.
288.
289.
290.
291.
292.
293.