"Total capacity is 10 persons in 3 rooms."Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Moze jak wezmiemy calosc to bedzie taniej ;) . O ile temin bedzie wolny.
Wersja do druku
"Total capacity is 10 persons in 3 rooms."Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Moze jak wezmiemy calosc to bedzie taniej ;) . O ile temin bedzie wolny.
ok no to aktualizujemy liste jeszcze raz:
Lista "Dam rade - bede"
1. Lemina
2. Muflon
3. Tomasz Goliński
4. Iza
5. Vitez
6. Asterix
7. Bonk
8. thorin himself
9. Broncobilly
10.Motorson
11.Ripek
Lista "chce, ale niewiem czy pochytam" albo "jeszcze sam niewie ze pojedzie, ale go zmusimy" :mrgreen:
1. Birez
2. Czacha
3. Moris
4. Marcingreen
5. Mmsza
Tyle, ze cosik mi sie wydaje, ze partnerka Viteza nie jest 'jeszcze' mezata ;-) Zony jednak wymagaja 'wkladu' wiecej troski i odpowiedzialnosci.Cytat:
Zamieszczone przez lemina
Khem - to raczej te niemężate potrzebują więcej uwagi niż mężatki ;) Mężatki z definicji mają więcej 'wkładu' (jak to określiłeś) :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
Zdziwiony? ;)Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Dziękuję pięknie za aktualizację :) [dyg]Cytat:
Zamieszczone przez thorin
A co się miałam odzywać? Jak ukradnę mężowatemu galerię, to podam linka i będziecie mogli mnie skrytykować za moją działalność :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
lepiej pożyczyć ;)Cytat:
Pozwole sobie sie niezgodzic ;-) Zwiazek niezamezych ludzi w praktyce jest nieco luzniejszy i mniej obciazajacy (emocjonalnie, mniejsza wzajemna odpowiedzialnosc itp.). Koszty "braku plynnosci" dzialania zwiazkow niezameznych m.in. z tych powodow sa nizsze (latwiej je 'przezyc').Cytat:
Po co? ;-) Jak wspolnota, to wspolnota '-)Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
Tutaj moge sie dopisac do tej listy - pozdrCytat:
Orientowałem się wczoraj u kumpla o pociągi do Pragi.
Okazuje się że ponoć jest to nawet fajnie zorganizowane.
Ponoć najlepiej kupić bilet w dwie strony odrazu i im więcej ludzi kupuje razem, tym bilety wychodzą taniej.
Ja myślałem żeby z W-wy dojechać do Chałupek, przekroczyć granicę i z Bohumin'a do Pragi.
Ale ja ODPADAM. W sobotę muszę być na zajęciach. Zaliczenia :( Tzn mógłbym jechać w sobotę na noc, ale nie wiem czy tak pociągi pasują. Pozatym zlot jest tylko w niedziele :? W poniedziałek pewnie od rana towarzycho będzie się rozjeżdżać...
Pozatym forsy brak :sad:
tak jest ze wszech miar korzystniej bo omija sie taryfe miedzynarodowa, i pierw placi sie pkp a potem czeskiemu przewoznikowi www.cd.czCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
uaktualniam liste o kwiatasa
Lista "Dam rade - bede"
1. Lemina
2. Muflon
3. Tomasz Goliński
4. Iza
5. Vitez
6. Asterix
7. Bonk
8. thorin himself
9. Broncobilly
10.Motorson
11.Ripek
Lista "chce, ale niewiem czy pochytam" albo "jeszcze sam niewie ze pojedzie, ale go zmusimy"
1. Birez
2. Czacha
3. Moris
4. Marcingreen
5. Mmsza
6. Kwiatas
A nie dałoby się tak samo rozłożyć podróży Szwajcaria-Austria-Czechy? Mogę na moment wstać w nocy i wysiąść z pociągu jakby co ;-)Cytat: