Proponuje jednak jakas dyskusje pod zdjeciami, bo ja sie tam "naprodukowalem" a odzew mizerny, a forum w koncu sluzy do "rzeczowych" dyskusji.
Chyba, ze wszystko tak genialnie wylozylem :D
Wersja do druku
Proponuje jednak jakas dyskusje pod zdjeciami, bo ja sie tam "naprodukowalem" a odzew mizerny, a forum w koncu sluzy do "rzeczowych" dyskusji.
Chyba, ze wszystko tak genialnie wylozylem :D
a weźmiesz pod uwagę słowa uwag do twoich zdjęćCytat:
Zamieszczone przez Jarek Jaworski
Ktoś mnie w końcu rozumie, bo przecież będzie można wyrażać swoje zdanie na temat zamieszczanych zdjęć. Cały czas chodzi mi o to aby móc dyskutować o danych zdjęciach i wyciągać konstruktywne wnioski na temat zamieszczanych zdjęć, aby nie uczyć się na złych przykładach.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Nicram, wal smialo. Jesli sie nie dyskutuje, to po co to wszystko
z jednej strony racja, ale pamietajmy,ze sami forumowicze wybieraja zdjecia do omowienia. wychodze z zalozenia,ze wybieraja te naprawde najlepsze.Cytat:
Zamieszczone przez Nicram
dobra a skąd mamy wiedzieć że osoba zamieszczająca zdjęcia jest fachowcem, na podstawie czego to będzie oceniane - przykład ostania "afera" ze zdjęciem p. Bujaka jest on chyba "fachowcem" a pociska takiego knotaCytat:
Zamieszczone przez Kubaman
A co jeżeli się mylą w swoich osądach??Cytat:
Zamieszczone przez nastier
odsylam do 'madrej moderacji'.Cytat:
Zamieszczone przez Nicram
Ja w zasadzie najbardziej ciekaw jestem wypowiedzi tych Typów.Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
a zadałeś pytanie Jarkowi? Czy może już wszystko wiesz :twisted: :wink:Cytat:
Zamieszczone przez -=Festyk=-
Serio, nie możemy robić tego na hurra. Jarek zapodał świetnie temat, zobaczmy, czy zainteresowanie będzie na tyle dobre, żeby przekonać hazana do wyodrębnienia podforum. Na razie jest średnio, ale jestem spokojny, bo ludzie na urlopach (nie dopuszczam wersji, że tu sami onaniści :evil: ).