heh nie chodzilo mi o problemy z wybieraniem punktow AF tylko o sposob ich rozmieszczenia :mrgreen:
Wersja do druku
heh nie chodzilo mi o problemy z wybieraniem punktow AF tylko o sposob ich rozmieszczenia :mrgreen:
maku - jaki bufor :?: Dla mnie to największa wada tego body.Cytat:
Zamieszczone przez maku
:arrow: 23 razy jpg ale tylko 6 cr2 :!: :!: :!:
Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że AWB będzie dużo lepszy niż w 10D...
1. Rozmieszczenie jest calkiem niezle - wez sobie linijke i zauwaz ze punkty w rogach sa prawie w mocnych punktach, a punkty dolny, gorny i boczne sa prawie w 1/3 szerokosci/dlugosci - rozmieszczenie ciekawe i pozwalajace np przy AI Servo miec kompozycje niecentralna... jesli to sie bedzie sprawdzalo to niezly atut.Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE
2. Wybor punktow AF banalnie prosty - nacisnieciem joya w odpowiednim kierunku (tyle samo kierunkow joya co punktow AF).
[ Dodano: Sob Sie 21, 2004 3:34 pm ]
Najpierw pouzywaj troche 10D z AWB a pozniej na niego narzekaj bo chyba nie wiesz o czym piszesz :P .Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
Ja na AWB w 10D nie narzekam - lepszy niz w G3 :P
gietrzy: akurat na AWB w 10D to nie ma co narzekać... :roll:
Oj !!! To faktycznie czegoś nie doczytałem. Teraz już mi się tak bardzo nie podoba te nowe body.Cytat:
Zamieszczone przez gietrzy
a dla mnie wielkim zaskoczeniem jest właśnie brak EC, jaki to problem wstawić system choćby z 30-ki???Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
biorąc pod uwagę problemy z ostrzeniem także w 10D, ostatnio coś często się o tym czyta, byłoby to duże ułatwienie...
... no i jaki bajer dla onanistów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Z zalozenia ma to byc nastepca 10D, wiec chca utrzymac podobny zestaw cech ale nieco ulepszonych wraz z podobna cena.Cytat:
Zamieszczone przez Tytus
Dywagacja znietegoforum: co za problem do nowowprowadzanego modelu analogowego 300X - nastepcy 300V wsadzic EC z 30tki?
Odpowiedz: nie ta klasa, nie za ta kase :P
To samo z 10D i 20D.
no wlasnie.. Tytus, dobrze ze poruszyles kwestie ostrzenia.. lepiej kup Nikona jakiegos.. bo przy 20D (ew. 10D) okaze sie ze twoj sprzet ma 3metrowy backfocus... :lol: wogle ten canon jakis be jest.. ;-)
Biorąc pod uwagę zdolności obsługi sprzętu przez niektórych użytkowników to jestem w szoku że są tylko problemy z ostrzeniem. :roll:Cytat:
biorąc pod uwagę problemy z ostrzeniem także w 10D, ostatnio coś często się o tym czyta, byłoby to duże ułatwienie...
hehehehe