To może jak tak kiepsko wygląda sprawa, chociaż jakis wygaszacz do kompa z najlepszymi zdjęciami??
Wersja do druku
To może jak tak kiepsko wygląda sprawa, chociaż jakis wygaszacz do kompa z najlepszymi zdjęciami??
Ja kiedyś zrobiłem sobie skin do winampa zmieniający foty (w oparciu o skin artzar)
Jak więc z wyborek zdjęć - galeria, głosowanie?
Trzeba zacząć od czegoś, by potem popchnąć dalej. Wiem że Świeta blisko ale...
pomysł jest fajny i jakby ci to kupie 1szt. za każdą cenę ;)
Myślę, że najpierw powinno być zgłaszanie fotek, najlepiej 1 fotka od osoby z forum (oczywiście wedle własnego uznania)
Potem od daty zakończenia zgłaszania należałoby zrobić głosowanie np. przez 7-10 dni w formie anonimowej galerii (bez nazwisk, parametrów zdjęcia, możliwości komentowania itp. poprostu skala ocen 1-5)
No i oczywiście po tym procesie 12 autorów kalendarza CB zostanie ujawnionych wraz z tym jak zrobili zdjęcie itp. (może takie info warto byłoby gdzieś umieścić na kalendarzu, taki edu-calendar :D)
No i to tyle.
Co do CPL, to osobiście nie chciałbym mieć ich loga na tym kalendarzu, myśle że cena raz że by wzrosła a dwa byłoby w samym produkcie za dużo reklam innych firm współpracujących z CPL, ale prawa marketingu są jak czarna dziura - każdy wie że istnieje ale nie każdy przez nią przechodzi ;)
A czy fotki - propozycje to miałby być mix czy jakaś konkretna tematyka, np. krajobraz, psy...? ;)
proponuje kalendarz "zdjecia balkonowe" :mrgreen:
Wbrew pozorom pytanie nie jest pozbawione sensu. Chcialbys zeby w lutym wisiala Ci fajna gola d..pa a w marcu piekna katedra ??? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Jac
przeciez ja nie pytam tylko odpowiadam :-), temat kalendarza to 'balkonowe widoki forumowiczow' :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Pikczer
A jak się nie ma balkonu?
Może być z tarasu?
mozna zgenarlizowac ostatecznie do 'okna' :-) lub zmienic temat na 'twoj mur, twoja dzielnica, twoja okolica'Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet