A może - Jest Pani piękna i ja to udowodnię? ;)
W końcu Marcel Proust stwierdził "Pozostawmy piękne kobiety mężczyznom bez wyobraźni."
- bardziej mnie martwi ten wiek - w końcu wszystkie mamy po szesnaście lat:lol: .
Wersja do druku
Wiesz.. wystawię jej zdjęcie z "przed" i "po" i na bank będą owacje i gratulacje samozaparcia oraz wytrwałości.. ale to faktycznie przypadek beznadziejny, poza wszelkimi szansami na sukces.
Nie, przykładów nie będzie, battla też nie. No chyba, że ufundujecie jakąś nagrodę, bo bez motywacji to mi się nie chce :-D
Ale czy chodzi o ładną zawartość fotki czy o ładną fotkę? Chyba o to drugie? Co do starych ludzi na portretach to mi w dobrych (dobrych a nie każdych) portretach takich ludzi podoba się światło podkreślające ich stare, zmęczone, pomarszczone twarze, jakieś takie coś co każe mi się zastanowić nad ulotnością życia, nad przemijającym czasem. Taka fotka, która skłoni mnie do myślenia o niej moim zdaniem jest dobra. A przy pięknej modelce to się zastanawiam ile w tym fotoszopa a ile w niej plastiku. W przypadku starych ludzi na portretach nie zastanawiam się na ile ich "ulepszono". Patrzę na fotkę i wiem, że to real życia. I mnie też to czeka. A nie, że lubię czy podobają mi się stare baby.
Sesja z tą modelką może być jako nagroda? ;)
http://tinyurl.com/65gzlms
Vitez, blagam, uprzedzaj .. potem takie rzeczy moga sie snic! :p
Wydaje mi się, że na odkryte autorom zdjęć zabrakło pomysłu stąd jest to co jest. Zakryte ma jedną zaletę. Pobudza wyobraźnie.