82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
Wersja do druku
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
Hmm. Jak by to określić jednym słowem... Już wiem...
ŁAŁ albo z angielskiego WOW!!!
Wielkie brawa, po tych zdjęciach na prawdę widać emocje i radość z tak wielkiego dnia. Nie ma zbędnych detali, ale z tych zdjęć wybija sporo szczęścia. Gratulacje i chylę czoła.
Dzieki za opinie, troche ubolewam nad swoimi umiejetnosciami dopasowywania rozmiaru do wagi. Zdjecia troche potracily na ostrosci, a tym samym jakosci. Popracuje nad tym.
Chyba już to widziałem ale samą salę, chyba wiem gdzie ale z racji godziny mam lenia i nie chce mi się sprawdzac.
Dużo mocniejsze repo niż poprzednie.
97 z tymi przygaszonymi kolorami zupełnie nie pasuje do całości!!
82 też jakieś takie nie wpasowane...
pytanko 81 ustawiałeś? jeżeli nie to gratulację za szczęście i brawo za wyczucie ;-)
Fajne przejście 72 i 73 z domu do sali, chociaż 72 bym przyciemnił chłopaka bo trochę za duża różnica imho.
Dobre jak ten dyptyk bw z ojcem młodej palącym na balkonie ;-)
Kurde ja zawsze mam problem z przejściem między domem/kościołem/sala jakoś tak nic się nie dzieje albo po prostu brak mi pomysłu
Nie ustawiam, nie potrafie. Mloda czekala na rodzine do zdjecia grupowego.
Przy "przejsciach" pomysl co jest obecne tu i teraz, a pojawi sie za chwile w kosciele lub na przyjeciu - osoba, przedmiot, sytuacja itp. Dopasuj i zestaw. Powinno zadzialac przy odrobinie szczescia :)
Nie będę oceniał każdego po kolei, ale... super. Jednym słowem super :D Emocje,radość,dobre momenty;)
pytania z serii dziwnych: co ma zapiete na aparacie koles na fotce nr99 ? sterownik ? mala lampke typu 270EX ?
jak sobie radzisz z konkurencja ze strony rodziny i znajomych ktorzy cesto gesto tutaj w uk przychodza na impreze z aparatmi typu 5D(II),D700, chociaz zdarzalo mi sie widzec i gosci weselnych z D3, lub np 5dII i podpieta 70-200F2.8IS
Parteq, ostatni set utwierdza mnie w przekonaniu, że kiedy będę szukał fotografa na imprezę rodzinną, to do Ciebie zadzwonię najpierw.
Pojecia nie mam co on tam ma zapiete.
Mialem w sumie problem chyba tylko raz z video "prezentem" od matki mlodej.
Bo ten "prezent" przyprowadzil ze soba kolejnego fotografa - ucznia i poza wlazeniem w kadr kazal mu lazic za mna i "sie uczyc".
Poza tym najczesciej na uroczystosci cywilny/kosciol wyraznie jest mowione kto robi zdjecia, a kto ma się skupic na ceremonii. Najczesciej to dziala i poza malpkami nic nie pojawia się w rekach nic wiekszego. Ale to nie problem. Jak ktos chcę to niech sobie chodzi i robi co chcę. Byle mi nie przeszkadzali :)
Dinderi: dziekuje :)