Popołudniu pewnie bo za szybko nie pójdę spać dzisiejszej nocy.
Czyżby ktoś był chętny??
Wersja do druku
Popołudniu pewnie bo za szybko nie pójdę spać dzisiejszej nocy.
Czyżby ktoś był chętny??
Czyli przed zachodem słońca?
Za tydzień mnie nie będzie :)
Następny weekend mam pracujący. A następny pewnie wolny to z chęcią bym się wybrał na jakiś wschód/zachód słońca. Mac - czym tam byś chciał dojechać? Masz samochód? Zrzuta na paliwo i można się załapać? Czy dojazd autobusem/skm/pociągiem?
Ja tak samo. Ten weekend zajęty (plener z nikoniarzami w Helu), ale przyszły (5-6 marca) jak najbardziej bym się pisał
Witajcie!
Nie chcę robić mętliku ale mam ogromnną prośbę.
Czy miałby ktoś z 3miasta wypożyczyć/pożyczyć obiektyw powyżej 70mm lub (najlepiej) obiektyw makro canona lub m42, ew. pierścienie pośrednie do canona ?? Potrzebuję go do wykonania projektu (obiektyw będzie przebywał w studio na statywie, więc na nic nie będzie narażony. Poza wdzięcznością, posiedzeniem przy piwo i pieniędzmi za wypożyczenie mogę zaoferować canon 50/1,4, lampę 580EX. Obiektyw jest mi bardzo potrzebny, muszę wykonać parę packshotów. Na ile? nawet na jedno popołudnie- będę wdzięczny.
W grupie do tej pory nie udzielałem się, ale parę rzeczy przez forum sprzedałem. Na życzenie mogę spisać umowę wynajmu, wpłacić kaucję. Stoję pod ścianą i mam nadzieję, że ktoś poratuję..
Przepraszam z góry, że w takim miejscu, ale forum grupy lokalnej niestety nie znalazłem, a ogólnego forum nie chcę zaśmiecać.
Ja niestety powyżej 70 to mam tylko pożyczonego Pentaxa 200 F/4 na m42 :P Więc takiego raczej nie szukasz. A makro canona to mi się marzy.
Wracając do tematu - knujemy coś z najbliższym weekendem? Wschód/zachód słońca? Jak nie będzie chętnych to pewnie sobie podjadę na wschód słońca przy porcie w Gdyni :P