-
ja też sporo.:mrgreen: oj dużo za dużo, licznikiem jest moja połówkam, krtóa mnie czasami musi opamiętywać.
Patrząc na czas spędzany przez poszczególnych użytkowników, można by coś pomyśleć na poradnią od uzależnień CB :-D
"Anonimowych canon- boarderów" tak przynajmniej :mrgreen: ....
-
na szczęście nie za wiele. ale czasem czegoś się można dowiedzieć....
-
no od poniedzialku do piatku to tak po 3 -4 godz w weekend tak po 5 - 6 godz a w ferie non-top :-)
-
Ciekawe jakby te wszystkie kliknięcia które wykonujecie zamieniać na energie to by wyszła pierwsza społeczna eletrownia:)
-
Ja podobnie jak wiekszosc spedzam za duzo czasu co objawia sie notorycznym marudzeniem mojej Judytki :) Teraz mam odwyk bo siedze w terenie i nie mam netu przez wiekszosc czasu ale jak tylko wracam to pierwsze co odpalam to Opere i CB ;)
-
Tak około godzinę dziennie, zawsze sprawdzam co nowego dzieje sie na forum jak wracam do domu po południu.
Częściej jednak czytam niż pisze :)
-
a z 10 godzin dziennie ;) Jak przychodze do roboty to odpalam CB czytam nowości i do roboty (ale nie zamykam CB) w wolnej chwili odswierzam i sprawdzam co się zmieniło. No i potem w domu z godzinkę
-
Godzinka, dwie. Zależy ile znajdę odpowiedzi na pytanie w opcji "szukaj".
Ostatnio jak szukałem o Tamronie wiadomo jakim to 4 godziny.:wink:
-
ze 3 ,4 godziny , no chyba ze jest praca (wiec nie mam czasu )generalnie tylko w pracy :) ......
-
różnie to bywa.. ostatnio wiecej (2-3h)