Tak to 50/1,8 MK I/ W sumie bardzo podobny organoleptycznie do wersji 1.4.Cytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Mam ostatnio ochotę wymienic go na wersję 1.4 ale tylko dla FTM'a i czystej próżności :mrgreen:
Wersja do druku
Tak to 50/1,8 MK I/ W sumie bardzo podobny organoleptycznie do wersji 1.4.Cytat:
Mam ostatnio ochotę wymienic go na wersję 1.4 ale tylko dla FTM'a i czystej próżności :mrgreen:
Życzę miłego fotografowania.... :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez maro25
tez tak mialem dopoki nie przetestowalem dwoch z nich ... i nie moglem dojsc do czego mam doplacic bo napewno nie do jakosci obiektywu ani nie do ostrosci zdjec ani nie do szybkosci AF... zostalem przy MKICytat:
Zamieszczone przez perlpa
Dzięki - prawdopodobnie zaoszczędziłeś mi rozczarowania :)Cytat:
Zamieszczone przez Jac
Ja też zrobiłem sobie fotkę na pulpit. Nie tak dobra, jak perpla, ale moja:
http://212.33.73.85/tomaszg/650.jpg
fotki te znakomicie nadają się na desktop wallpaper :D jest dużo miejsca na skróty a to miejsce jest czarne więc widoczność super :D nie lubie np zadnych landscape'ów bo wtedy nic nie mogę znaleźć bo nie czytelne to jest :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
kurde przydała by się taka z 20D, uskrobie ktoś ? ;)
mmm 35-70 :mrgreen: jak dojde do pieniazkow to wymienie w mojej 600tce migawke i sprawie jej oryginalnego kita z 89 roku.... fajne foto Tomek...
może ktoś by się pofatygował :mrgreen: ja niestety nie mam technicznych możliwościCytat:
Wychodzi na to ze trzeba kupic jeszcze jedno body :)
No i elegancka! Kurcze musze zmienić pseudo bo wszyscy się mylą - łącznie ze mną :mrgreen: -> perlpa od Perłowski Paweł.Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Pozdrawiam