Seria 5xxxxxCytat:
Zamieszczone przez marcingreen
Wersja do druku
Seria 5xxxxxCytat:
Cichy, nie chce mi się tam rejestrować, więc jak chcesz to możesz mnie tam wkleić.
Takie testowanie szkła to se mozna w d... wsadzić. Rzygać już mi się chce jak widzę takie testy. Niekontrastowe oświetlenie, rozpietość tonalna sceny minimalna i układ AF z 350D. Zdjęcia robione z ręki, a więc było przeostrzane po każdym strzale. Obiekt szary i o obłych konturach, a więc niezbyt nadający się do testowania czegokolwiek, a już na pewno nie ostrości. Niech autor testu podciągnie kontrast o 25% w PS-ie to zobaczy jak mu sie "ostrość" poprawia. Nie twierdzę, że to szkło jest OK, bo tego nie wiem, a jeśli ktoś twierdzi, że wie to po wynikach takiego "testu" to gada głupoty.
Ja zrobiłem taki test na swoim. Statyw, ostrość ustawiana tylko raz.
http://www.icpnet.pl/~jakub_c/test/tamron2.jpg
Żeby mi potem ktoś nie mówił, że nie ma u siebie żylety na pełnej dziurze :mrgreen: Chciałbym zobaczyć tego agenta, który ma żyletę.
a powiedz mi Cichy...dobre chociaż to masło kakaowo/orzechowe??? :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
To jest krem do twarzy. ********y.Cytat:
something like samoopalacz???Cytat:
Zamieszczone przez Cichy
może też bym sobie coś takiego zapodał na zimę :mrgreen:
No nie wiem... mi sie 'Butt Cream' bynajmniej ani z opalaniem ani z masłem nie kojarzy ;-) :mrgreen:
Niezły hardcore :>
Noooo, akurat z masłem... był taki film... Ostatnie tango w Paryżu :oops: :mrgreen: :cool:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Kurna, nikt nie pisze na temat..