Spokojnie da radę bez żadnego problemu choć demonem szybkości nie jest :)
Cena mówi sama za siebie, za 50zl cudów sie nie spodziewaj.
Wersja do druku
Spokojnie da radę bez żadnego problemu choć demonem szybkości nie jest :)
Cena mówi sama za siebie, za 50zl cudów sie nie spodziewaj.
Długo je już użytkujesz, może ile zdjęć już zapisały, mniej więcej od momentu zakupu....?
Co powicie o KartachKingstona x233 Ultimate oraz Kingston Ultimate x600 tak się do nich skłaniam bo cena atrakcyjna ale czy ktoś miał problemy z użytkowaniem Kingstonów?
Najlepsze oczywiście SanDisk ale ceny wygórowane ;/
O kingstonach ogólnie krąży opinia, że o kant **** je rozbić. Ja mam 2x4gb x133 które używam z 20d i złego słowa powiedzieć nie mogę. Co do pretecow to nie wiem mówiąc szczerze ale myślę, że ok. 4 tys od zakupu na nich zrobiłem (kupiłem głównie jako zapas)
No wlasnie. Niby opinia do d***** a juz z kilkoma rozmaeialem i im sie kingstony sprawuja iwez tu teraz czlowieku sie zdecyduj...
a jak z przebiegiem tych kingstonow u Ciebie wyglada?
Jeszcze takie pytanie... Jak z przebiegiem ktos ma jakies teorie po jakim okresie, przebiegu szykowac sie na nowe CF a stare jako zapas?
Ja polecam zapoznać się z Traumflieger: Speicherkarten-Leistung DSLR i wybrać kartę zgodnie z możliwościami swojego body.
Pozdrawiam
Kingstony bywają problematyczne szczególnie w 7D. Ja co prawda używam bardzo sporadycznie jako zapas jedną kartę Kingston 16GB Ultimate x266 i jak dotąd bez zarzutu. Zdecydowanie wolę SanDisc Extreme III lub IV, ale to jednak nie te same pieniądze.
Witam mam takie zapytanie jaką karte kupić do Canona 600D chciałbym 32gb lub 64gb
były kiedyś poradniki jak rozpoznawać podróbki sandisków. obecnie powstało kilka nowych generacji tych kart.
czy ktoś ma świeże tutoriale jak rozpoznać fake stuff ?
potrzebuję dwie szesnastki extremeIII mogą być 30 mb/s i wolałbym wiedzieć "przed niż po" gdzie je kupić najtaniej a mimo wszystko kupić to co myślę że kupuję ; )
Podróbki SanDiska bywają bardzo różne, niektóre niemal nie do odróżnienia. Najlepiej kupić je w jakimś sklepie stacjonarnym. Ja swoje kupowałem w Proline - dobra cena i nie narzekam.
Zobacz tez na ich stronie .....