Dobre zdjęcia GRATIS
młodzi pokrywają tylko koszta fotografa
Wersja do druku
Kurna ja juz nic panowie z tych waszych rozumowani nie kapuje. Czyli jak mam to co w stopce to ile mam brac za slub? :D asystentki nie mam (tymbardziej cycatej - cycate zostawiam sobie w ramch czasu prywatnego), pedalskiego szalo-czapki tez nie. Statyw mam tylko jeden i myslalem pyknac 100zdjec tylko bo wiecej mi sie nei chce?
Tak sobie z tym co masz... 2300 zł wychodzi.
Może dokup filtry i karty pamięci. Więcej wyciągniesz.
Body 40D - 500
Lampa - 500
Statyw - 200
100 zdjęć - 500
USMy - 600
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
...warto też dokupić gripa. Zwróci się już po 5 - 6 ślubach (+50 zł za gripa).
No, zapomnieliście jeszcze o rzutniku multimedialnym. W trakcie wesela wyświetlany pokaz zdjęć ze ślubu itp. TO jest dopiero kasa !!! np. +2kzł
A jak dodatkowy asystent do tego to kolejne parę stówek.
:D
Ale tak na poważnie to kasa z tego też jest tylko klient z odpowiednim portfelem musi być.
I w sumie zaraz będzie albo fotograf-orkiestra, albo po prostu firma ślubna all-in-one ;)
zapomnialem dodac, ze mam gripa i lacznie 10GB kart. To ile teraz wyjdzie? :D kurde mysel powaznie o slubach :D
chyba temat sie wyczerpal :) W zwiazku z tematem, chcialem przypomniec scene z filmu "Wesele". "Mniejszej to juz on tej kamery nie mial, trzeba mowic ze taka nowoczesna dlatego taka mala" :)
Tiia, jakie wyczerpanie tematu? A jeśli do wyposażenia w stopce dorzucę to, co ma asystentka ;-P Czy mam liczyć podwójnie za całość ;-D?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
To znaczy, nie dorzucę, ale mam na wyposażeniu ;-D
zapomnieliście o drukowaniu zdjęć na weselu dla rodziców, a im większa drukara i zaje....laptop to spokojnie ze 300 stówki :)