Mam inne zdanie. Sytuacje są wręcz identyczne. Najpierw odbierasz mi prawo oceny swojego zdjecia w kontekscie czego nie robic na slubie - bo nie mam portfolio ;), dzisiaj odbierasz Rorochchowi prawo do publicznego dzielenia się swoja wizją oświetlenia. Aż się cisnie na palce pytanie, które swego czasu zadałes "A kim Ty jesteś, że ..." Bo ani w kwestii oświetlenia studyjnego, ani reklamy o której wspominasz, Twojego 'portfolio' w google znaleźć nie sposób. A rejestrujac się na Adobe Creative Suite User Group in Poland to sobie można wszystko wpisac w profill :D
Ech Panku, Panku, podejrzewam że bardzo sympatyczny z Ciebie chłop, tylko trochę gwiazdor i stosujesz podwójne standardy. Dla siebie jedne, a dla innych drugie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Romek, ja jestem daltonista, to fakt. Ale naprawdę, ogladam to zdjęcie na dwóch różnych monitorach i absolutnie nie zgodze się, że zdjęcie jest za ciemne.
Jedyne co mi w nim nie pasuje, to zbyt płytka GO. W tego typu zdjeciach to tak jakoś sztucznie wyglada. Ale to już nie w kwestii oswietlenia, czy wyświetlenia.