Micles, komentarze zostawmy sobie na przyszłą sobotę.
Prawda jest taka że ani Ty się nie wysiliłeś ani mój zestaw nie powala więc pozwólmy się wypowiedzieć reszcie kolegów, by my i tak już nic w tym battlu nie zmienimy :-)
Wersja do druku
Micles, komentarze zostawmy sobie na przyszłą sobotę.
Prawda jest taka że ani Ty się nie wysiliłeś ani mój zestaw nie powala więc pozwólmy się wypowiedzieć reszcie kolegów, by my i tak już nic w tym battlu nie zmienimy :-)
obejrzałem te dwa zestawy - dla mnie one są bardzo podobne stylistycznie, tak jakby robił je jednej autor....
Drugi zestaw ciekawszy, ale faktycznie wyglądają trochę jakby wyszły spod tej samej ręki.
I zamiast "battla" wyszedł "homage" ;)
PS
A dokładnie, to: Homage to the Mountain
mi w zasadzie podobają się tylko pierwsze z pierwszego i trzecie z drugiego...reszta taka se :) Zagłosowałem na zestaw 2 bo imho bardziej oddaje klimat zimowych Karkonoszy....
Oddałem głos na set 2. Nie wiem który kogo. Powiem szczerze, że spodziewałem się czegoś mocniejszego w tym battle'u, bo Szanowny Micles spinał się jak dziki. W pierwszym secie brakuje jakości? zdjęcie 3 ciekawe ale kolory jaworzynka-trzycatek czyli diskopolo:) Zdjęcie BW nie wiem o co chodzi. Stawiam na "dwójkę" i czekam z niecierpliwością na wojnę w wątku Memoriał w Wieliczce.
pozdr...
Podobne, ale wybrałem set 2 :)
Wybrałem 2, a z pierwszego 1 bardzo fajne.
A mi się wydaje, że wiem, który zestaw należy do kogo. Raczej się różnią. Nie wiele, ale jednak.