Jestem przeciwny patriotyzmowi lokalnemu, ocierającemu się często o fanatyzm. Wolę podziwiać jak piękne są kobiety :roll: .
Wersja do druku
Czepiaj się (; Skoro jesteś taki profi w tej dziedzinie chętnie usłyszę kilka uwag od takiego " guru " jak Ty.
W zamian podzielę się wiedzą o fotografii, podstawach kompozycji, pracy ze światłem, modelkami i obróbką w PS. Ponadto mogę nauczyć Cię kilku zasad savoir vivre.
czyżby ktoś się zarejestrował aby uczyć dobrego wychowania ?
i do tego objawił nam się mistrz na forum :)
I przybyła masu :D
szuler, a ty w ogóle fotografowałeś? Bo jak wyszedłeś to już ciebie nie zobaczyłem ;)
niestety trochę wolno się rozkręcało i sprawy rodzine okazały się ważniejsze
masu nic wyjaśniaj sobie co chcesz
W takim tonie nie będę rozmawiać. Nie trolluj.
A o makijażu porozmawiaj sobie z moją wizażystką: www.anialaban-wizaz.maxmodels.pl , właśnie powiedziała że chętnie z Tobą o tym porozmawia (nawet w takim tonie :twisted: ).
Troll ? Spuść z tonu bo nie jesteś gówniarzem z przedszkola żeby mnie wyzywać.
Nie chce mi się z Tobą nawet dyskutować - parę osób przekonało mnie,że to bezcelowe bo i tak nie masz nic sensownego do powiedzenia.
Pozdrów ode mnie Anię. Od dawna ją obserwuję i chętnie się czegoś od niej nauczę.Skoro będzie tak miła i udzieli mi paru rad to na pewno się do niej odezwę.
Tym czasem bywaj zdrów i wróć do fotografowania futrzaków bo z ludźmi Ci nie wychodzi - to tak moim skromnym zdaniem.
Pozdrawiam
Panowie nie róbcie burdelu nie w swoim temacie :evil: ciężko coś niedługo tu będzie znaleźć sensownego...
Blackrado ma racje..
pokażcie co się tam działo w niedziele:-)
Michał jakieś nowe szkiełko zadomowiło się w Twojej kolekcji?
czekam na fotki Panie i Panowie, nie zawiedźcie:D