nie nie sorry, ale chodziło mi o zdjęcie mamuśki z dzieckiem na 5 stronie;) trochę nie na czasie jestem haha
Wersja do druku
nie nie sorry, ale chodziło mi o zdjęcie mamuśki z dzieckiem na 5 stronie;) trochę nie na czasie jestem haha
superanckie zdjęcia :)
te fotki powinny być pokazywane za wzór tym, którzy uważają, ze "stary aparat przestaje robić zdjęcia"
Chciałbym umieć tak obrabiać zdjęcia...
P.S. Nie wstawiaj żadnych zdjęć ambon :) Po numerze 7 tak wysoko postawiłeś sobie poprzeczkę, ze każda następna będzie kiepska.
Cluer powyższe to poważnie napisałeś ?
Zdjęcia jak zdjęcia , kilka ładnych, trochę pstryków , obróbka niestety częściej szkodzi niż pomaga.
Normalne początki , dużo zapału i raczej pozytywne efekty , ale nie aż tak żeby wpadać w zachwyt.
Tekstu o starym aparacie to w ogóle nie kumam.
ja właściwie tez nie wiem o co chodzi, może watek mu się pomylił
Poprzeczkę to moim zdaniem można sobie stawiać jak się robi w miarę równe zdjęcia. Kilka dobrych przypadkowych zdjęć wyjdzie w końcu każdemu kto się chociaż trochę stara, a niekoniecznie ma ku temu już odpowiednio wypracowany warsztat.
52 - mistrz świata i okolic
o, wreszcie ktoś odwiedza moją galeryjkę:)
widzę, że jednym podoba się bardziej, innym mniej - nie chce się z nikim kłócić.
jestem "bardzo" początkujący (i w cykaniu i w obrabianiu)-jedyne co narazie mam to lekko artystyczną duszę i oko ;). mam nadzieję, że z czasem będzie tylko lepiej. dzięki za komentarze, odwiedzajcie czasem ten wątek.
Nie no , o żadnej kłótni nie mam mowy :-D
Ja już kilka razy pisałem o twoich zdjęciach. Całą galerię odbieram pozytywnie , co nie znaczy że jest wszystko jest super, bo co najmniej kilka fotek jest słabych lub b.słabych i kilka niezłych czyli norma :-D
Po sobie wiem jak jest , trudniej dostrzec błędy na własnych zdjęciach dlatego się publikuje i poddaje pod ocenę. Nie jedną fotkę też spaprałem w PSie. :-D
Chodzi o to aby pisać z sensem. Jak ci wszyscy pod każdym zdjęciem napiszą, że jest super , bez względu na walory to więcej z takich komentarzy szkody niż pożytku.
Trzaskaj dalej, pokazuj, czasem coś się zjedzie czasem pochwali i będzie dobrze.;)
Trening czyni mistrza.
dzisiejszy las:
58.
59.
60.
61.
http://img641.imageshack.us/img641/8851/img4201.jpg
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
61.
pierwsze strzały z nowego szkiełka:) wreszcie stary KIT troszkę odpocznie:wink:
350d+Sigma 70-300:
62.