-
hmm.
No, 70 - 200/4.
Materiał?... yy... matryca 300d. :D
Co do korekcji... przychodziłem na miejsce, robiłem szybką fotkę czegokolwiek patrzyłem na ekranik, histogram i w ten sposób dochodziłem do parametrów ekspozycji, które musiałbym mieć. Oczywiście w takich warunkach tryb M. :)
-
thorin: chociaż Roman Dostal jest robiony poczciwą 50/1.8. :)
-
myslalem ze jednak ciagle analogiem robisz ;) bo liczylem na kolejne wskazowki z uzyskiwaniem efektow na sniegu, fajnie to powychodzilo...
-
No robie ciągle analogiem. :)
Tylko że sportu... nie ma sensu robic analogiem. Zdjęcia z 300d wystarczają jakościowo by je sprzedawać. :)
Z tym śniegiem to trzeba po prostu starać się nie przepalać go więcej niż 2ev. Wtedy jest taki śnieżny. :)
No i nie odważyłbym się na stałą korekcję - jak mam czaswolę sobie pseudo-spotem pomierzyć. A jak nie mam czasu ( ;) ) to mierzę raz,dbam o to by śniegu było z grubsza tyle samo... i zmawiam paciorek by było dobrze. :D
no i uzywam d23 który jest tolerancyjnym wywoływaczem. :)
-
Monika i Jacek
Hej!
Nowych 6 zdjec.
Zapraszam do pastwienia się nad nimi.
www.jastrzebowski.com/chwila/monika
-
-
Zdjęcia ładne (gdzieś widziałem już te fotki 0 "onePhoto"?).... gdzie ten autobus w Poznaniu jest? :) Pozdrowionka z Poznania :) ..naszego miasta
-
Ogólnie rzecz biorąc bardzo porządne fotki. Motocykle IMO świetne. Co do skoków, to bym sie czepił tego cięcia http://www.jastrzebowski.com/chwila/...060609aj15.jpg
Albo tniesz albo nie ;) Mógłbys tu być bardziej zdecydowany...
BTW mogłem się jednak wybrać na H. Wolę to bym zobaczył Twoją nową Sigmę w akcji.
-
na onephoto w życiu jeszce nic nei wystawiłem zatem nie ja.
I jaki cholerka autobus??
perqsista: niestety przycięło mi się podczas robienia zdjęcia, nie kadrowania na kompie. :( Ale fakt, z ogonem by wyglądał ładniej. :)
-