Od zdjęć na życzenie nie wymagam za wiele ;P Faktycznie bez kółka byłoby pusto po prawej. Mi bardziej przeszkadza "pierdyknięcie" lampy. Twardy cień od wiatraka (śmigła? lotki?) psuje całą fotę.
Wersja do druku
Od zdjęć na życzenie nie wymagam za wiele ;P Faktycznie bez kółka byłoby pusto po prawej. Mi bardziej przeszkadza "pierdyknięcie" lampy. Twardy cień od wiatraka (śmigła? lotki?) psuje całą fotę.
Nadeszła wkońcu pogoda na popstrykanie na dworze. Żeby nie było nudno umówiliśmy się na sesyjkę z miejscowymi (mam nadzieję że dobrze napiszę) Parkourowcami
Pierwszy raz porządnie testowałem RF602 i 2 lampki, miałem co prawda z sobą parasolki ale nie zdążył bymich rozstawiać bo chłopaki byłi naprawdę szybcy.
Wrzucam większą ilość na raz więc będziecie mieli co oceniać.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
Byłoby. Zapraszam do zostawienia opinii.
spróbuj bez lampy...
Foty spoko, aczkolwiek parkourowcy pewnie cieszyliby się również i z szerszych kadrów...
Dla porównania moje próby, 580EX II na kablu : http://storage2.cba.pl/cb/pk_adi/
airhead - rozumiem że to żart ?
micles - widziałem Twoją galerię - Super.
Co do szerokich kadrów to się z Tobą zgadzam tyle że w twojej galerii masz fajną miejscówkę gdzie nie trzeba nic wycinać a to już 50% sukcesu. U Nas niestety fajnego miejsca nie ma więc kombinowałem z kadrami żeby właśnie za dużo się w nich nie znajdowało.
Z tym wycinaniem to nie byłbym taki pewien - porównaj 6 i 7 (hint : latarnia :D). Drzewo też z jednego z tamtych wymazałem, ale okazało się być wtedy za pusto ;P
Jak to nie macie! Poszukać jeszcze raz!
airhead- trzymałem się tego , żeby zamrażać ruch lampami. sztucznie to sie zgadzam bo niebo wyszło jak tło, nie było ani jednej chmurki. z chmurami pewnie byłoby lepiej.
bez lamp jakbym robił z tej pozycji co pierwsze zdjęcia, to niewiem jakie ISO musiałbym ustawić żeby twarze były czytelne i nie zamazało się wszystko. w szerszych kadrach jak sugerował micles pewnie by się to udało.
Dawno nic nie wrzucałem, więc przedstawiam Martę
48.
49. pierwsze strzały żelkami
50.
51.
52.
53.
54. na koniec portrecik
55.
HD V-rod
56.
Ciemność zamierzona :-)