Zdradzic moge ale warna dostane :P
Wersja do druku
ripek, a gdzie robisz fotoksążki ;)
Na zapleczu ;)
Linka nie wrzuce ale zdjęcie mi można chyba :P
Skóra i płótno.
Nie rozumiem po co ktoś udziela się w wątku w którym niczego powiedzieć nie chce. Co to kurde za tajemnica ripek gdzie Ty robisz fotoksiążki? Ten producent tylko dla Ciebie robi? No to rozumiem, nie chcesz mieć konkurencji. A może producent chciałby mieć kilku nowych klientów? W tym wątku przewinęło się już nazw kilku firm. Wszyscy dzielą się wiedzą a Ty niby coś mówisz a w zasadzie sobie żarty stroisz z nas.
Taka różnica że wszyscy mowią o innych a to są moje albumy. Moja marka. Więc jaj sobie nie robie tylko nie chce dostać bana za reklamowanie własnych rzeczy..
A rozumiem. Więc stwierdzenie "na zapleczu" nie jest przejawem złośliwości tylko stwierdzeniem faktu. Rozumiem, że sam naświetlasz, składasz i oprawiasz swoje fotoksiążki. Jestem pod wrażeniem, bo robota pierwsza klasa. Jakoś nie przyszło mi to do głowy, że oprócz fotografii zajmujesz się też wywoływaniem zdjęć i pracą introligatorską. No nic tylko mogę pozazdrościć i szkoda, że nie można uświadczyć oraz wykorzystać tej jakości. Wielu fotografów świadczy takie usługi (Królik, Kruk) szkoda, że Ty nie chcesz i nie zasłaniaj się banem ;)
Licząc na wyrozumiałość moderatora ...
www.qtalbums.com ;)
"Zaplecze" to żartobliwe słowo bo pracuje nad tym ekipa ludzi :)
Na spotkaniu fotografów z sąsiedniego forum można było zobaczyć albumy ripka. Słyszałem o nich sporo pochwał.