Nigdy nie rozumiałem tego sportu, jak dla mnie to bardziej przypomina jazdę figurową na lodzie a nie motosport :-D Ale Twoje foty sa bardzo fajne, zwłaszcza ta ostatnia mi się podoba.
Wersja do druku
Nigdy nie rozumiałem tego sportu, jak dla mnie to bardziej przypomina jazdę figurową na lodzie a nie motosport :-D Ale Twoje foty sa bardzo fajne, zwłaszcza ta ostatnia mi się podoba.
Zrozumiesz jak pojedziesz na jakieś :)
Wiesz, ja nie mam nic przeciw driftowi. Wizualnie jest to całkiem fajne, zwłaszcza dla mnie czyli wyznawcy RWD kolejami losu zesłanemu do ośki, ale i tak uważam że to bardziej show niż zawody sportowe :-)
rwd to tez oska:P eheh
a serio to druft jest chyba najbardziej widowiskowy dla publicznosci
ktora siedzi na tylku w jednym miejscu...
ani rallycross ani wyscigi nie daja takiej frajdy
jest tylko 1 minus...po kilku imprezach stwierdzasz ze nie idzie znalezc
innego kadru;p hehe
ps: foty jak najbardziej trzymaja poziom:)
Oooooo hamuj Kolego, hamuj......... Jak Jarek nie jest ośką to mój gtek ma napęd na cztery koła............ Taki żarcik ;) Jarek pomyka ośką tylko nie w tę stronę, znaczy pomyka w dobrą stronę. Tak jak trza - tyłem do przodu.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
O rzesz ja cierpiedolę... Co Ty masz pod podpisem? Taaaaa Vitez zara mi powie, że słownik wyrazów obcych wynaleźli kiedyś i mam se sam ztranslatować...
Idźcie sobie gdzie indziej gadać. Nic o fotach, a same pierdelety.
Z Rally d'Italia Sardegna 2009 foty 2,4 i 11 świetne
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
fotka z driftu 168 rewelacja!!!163,164,165,167 też fajne.Ale robienie zdjęć na rajdach dostarcza chyba więcej emocji.