Będziesz we wtorek w Bydzi? Może jakiś wspólny plenerek? :D
Dokładność w XXI wieku się ceni ^^
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez Slider
A co?! :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Mellan
Powiecie, że nie było by fajne mieć coś co pozwoli przyciągnąć do siebie jeszcze większe ilości modelek? :mrgreen:
Zawsze zwiększy się prawdopodobieństwo zrobienia dobrego/wybitnego zdjęcia :lol:
No to jako tajną broń Łowcy Modelek proponuje zastosować feromony (oczywiście przykryte jakimś modnym perfumem). :oops: Może to cios poniżej pasa ale cel uświęca środki:lol:
Tak, to prawda, dobre folio to podstawa i majac juz pewna renome mozna pozwolic sobie na nutke ekstrawagancji w ubiorze i ogolnie w obyciu. Jednak jak Cie widza tak Cie pisza, przy pierwszym kontakcie dobry ciuch i fajny zapach jak najbardziej na tak, szczegolnie gdy mowimy o kobietach, ktore to jak wiadomo zwracaja uwage na "detale" :)
Po pierwsze, to to, o czym wspomniał ArtMoon; dobry wygląd i zapach nie zaszkodzi, a po drugie my tu mówimy o "modelkach" spotkanych przypadkowo na ulicy, przy których jednak pierwsze wrażenie jest dośc wazne.. Folio możesz pokazać jak juz nawiążesz kontakt i tylko utwierdzisz ją w przekonaniu, żeby zgodziła się pozować. Nie wiem, czy wyglądając jak troll jaksiniowy z zarzuconym workiem po pszenicy (czy tam po ziemniakach) odważyłbyś się podejść do kogoś i spytać o możliwośc zrobienia zdjęcia, nie bojąc się o spłoszenie niewiasty:lol:
z tym zapachem i ubiorem to niezłe :mrgreen:
kiedyś miałem 3 propozycje jednego wieczoru na sesje - dziewczyny same zaczepiały, ale to chyba przez przyjaciółkę bo zareklamowała mnie w towarzystwie ;)
ale pamiętam co na sobie miałem wtedy :) czarne buty - do dresu by się nie nadawały :P jeansy ciemnogranatowe no i biała koszulka, i na to koszula w kratkę - górne guziki zawsze rozpięte :) no i zapach - fahrenheit, ale ten czerwony, pierwszy raz miałem go na sobie i pierwszy raz tyle komplementów na temat zapachu, koleżanka nie chciała się oderwać od szyi i stwierdziła że może przesiedzieć tak cały wieczór :P ogólnie dużo komplementów słyszę na temat tego zapachu i polecam :)
ale długa biała eLka + lampa na aparacie i body najlepiej z gripem - to by się sprawdziło dużo lepiej :P
a tak na poważnie to niech zdjęcia same przyciągają, robisz dobre fotki to masz pełno chętnych na sesje, zdarzało mi się już nie raz że z dziewczyną byłem ustawiony na sesje i nie widziała nawet jak wyglądam, dopiero w dniu spotkania napisałem za kim ma się rozglądać jak będzie na miejscu :)
chyba że szukasz kogoś to wtedy możesz się postarać o siebie by zrobić wrażenie na dziewczynie :P no i będąc fotografem masz zawsze jakiś powód by zagadać nawet do najładniejszej dziewczyny jaką widzisz, a ona ma powód by się z Tobą spotkać :P im lepsze zdjęcia tym mniejsze szanse na odmowę :)
Przede wszystkim zdjęcia, jak napisał yakuza. I też pomaga, jeśli Cię ludzie kojarzą jako fotografa.
Ja niedawno miałem dwa zapytania o sesje na podstawie opinii i w jednym wypadku zdjęć z imprezy w akademiku. ;)
maxmodels.pl
Założyć konto, i już będzie z 10 chętnych dziewczyn, od których można zacząć.