Będzie Ci się na tyle nudziło w sobotę po wschodzie żeby się turlać do Gdańska Głównego? :>
Wersja do druku
Będzie Ci się na tyle nudziło w sobotę po wschodzie żeby się turlać do Gdańska Głównego? :>
A dlaczego by nie ;) Ja nocne stworzenie jestem ;)
To ja się piszę jakby co :>
Ok, w nocy fajnie sie jezdzi :) O wiele lepiej niz w dzien, korkow nie ma, swiatla wylaczone na ulicy :) Czekam jeszcze na info od rob'a bo nie wiem czy udalo mu sie cos zrobic ze swoim wozidlem, czy tez pakuje sie do mnie :)
Tezet to jakby było miejsce to też chętnie "wpakowałbym się" do Ciebie :)
Ja też zmotoryzowany jestem jakby co, a pomieszkuje w głównym mieście, jak ktoś chętny to zapraszam.
Czyli w którą noc odbędzie się plener?
@Tezet - niestety dopiero jutro dam znać na pw czy uda mi się z moim transportem.
jak się umówi cała grupa na określoną godzinę to i my się dogadamy :D
rob, ok, nie ma problemu :)
Drugiego, w czwartek, jade z rodzinka pozwiedzac tak rekreacyjnie, zobaczyc co i jak, takze na pewno wieczorem dam znac o parkingach i ogolnie o wrazeniach ;)
Moze przelozymy plener na 0:00 w okolicach kamiennej gory ? bo o 0:00 bedzie pokaz sztucznych ogni, czyli jakby nie patrzec - dodatkowy katalog na dysku o innej kategorii niz pozostale w roku ;) Tylko czy wszyscy wytrzymaja 4 godziny albo troche ponad o takiej porze ?
Ladna pogoda jest i trzymac wszyscy kciuki zeby sie utrzymala ! W nocy jest poprostu goraco ! :)