35 mi się podoba :)
Fajny maluch.
Wersja do druku
35 mi się podoba :)
Fajny maluch.
Dziękuję za odpowiedź - szczerze mówiąc to w tym zdjęciu od dzisiaj jestem zakochany:)
Gratuluje fotek, uwielbiam oglądać takie maluchy, sam za jakiś czas wystawie tu zdjęcia mojego synka. Ujęcia naprawdę ok, wiem ile cierpliwości i gimnastyki potrzeba na zlapanie dobrego kadru.
Jest gonitwa. Z Małym jeszcze nie ma problemu, natomiast ta oto dama dwa razy tło sobie tylko znanym sposobem zrzuciła :)
37.
38.
39.
Kolejne zdjęcia może już na bardziej "jasno" :)
Pozdrawiam i czekam cierpliwie na krytykę... każdą.
38 i 39 na tak. Jak sam wspomniales, ciemnawo i to najgorsze ze w okolicy oczu.
38 byla by super , gdyby szlo wydobcy z modelki bardziej wyrazista mine.
Pisząc, że będzie bardziej jasno miałem na myśli białe tło:) To nie zmienia faktu, że faktycznie nieco ciemno w okolicach oczu - tylko jedna lampa na aparacie daje takie efekty. Planuję w wyzwalanie na odległość za jakiś czas się zaopatrzyć, więc myślę, że nieco zredukuję tę przypadłość....
Sam wiesz, jak trudno wymusić u dziecka minę, taką jaką się chce. Moja mała modelka, poza tym jest tak żywiołowa, że na razie staram się ją mieć w kadrze tylko odpowiednio - choć i to jest trudne bo z 50/1,4 na cropie nie jest szeroko.
Pozdrawiam
Odkopuję nieco i nieśmiało wstawiam dzisiaj dwa zdjęcia.
40.
41.
Pozdrawiam
41 super :D
41 naprawde fajne ujęcie :)
Łał! Jestem pod wrażeniem! Przyjemnie się ogląda całą galerię! Szkoda że mój ojciec jakieś 20 lat temu tak nie strzelał ;)