ale zeby byla w mocnym punkcie to bym musial wykadrowac tak z 1/3 zdjecia:P a ostatnio staralem sie robic tak zebym nie musial pozniej kadrowac:) ale widac nie wyszlo...
Wersja do druku
ale zeby byla w mocnym punkcie to bym musial wykadrowac tak z 1/3 zdjecia:P a ostatnio staralem sie robic tak zebym nie musial pozniej kadrowac:) ale widac nie wyszlo...
A nie wystarczyło ustawić odpowiednio ostrości w czasie robienia zdjęcia? Nie trzeba byłoby nic potem kadrować... Oczywiście to tylko moje zdanie, a nie prawda objawiona, bo mogłoby się okazać, że zdjęcie jest beznadziejne.
to coś nowego:
19.
czekam na komentarze
nikt nic nie chce napisac to polecimy dalej z kosem:P
20.
Możesz mi powiedzieć gdzie zrobione było zdjęcie 19?
a owszem, moge. w szczecinie w amfiteatrze w parku kasprowicza.
może teraz doczekam sie jakiegos konkretnego komentarza?
21.
to z troche innej beczki- male jam session w zaciszu domowym:
22.
oczywiscie czekam na uwagi.
:twisted: widzę, że nie tylko ja usycham z pragnienia usłyszenia czegoś nt. moich produkcji.
No to lecimy:
19. pomysł na +, ale reszty będę się czepiać. Po pierwsze nie lezy mi kwadratowy kadr, po drugie z tej dziewczyny lepiej byłoby zrobić istotniejszy akcent zdjęcia.
20. co autor miał na myśli? Chciałeś pokazać morze kwiatów, to trzeba się było położyć w kwietniku. Chciałeś pomnik? Kadrować w pionie. Chciałeś ludzi? Zaczaić sie bliżej spacerniaka, itd. Ani kompozycja ani tematyka nie przemawia.
21. mój faworyt - połączenie sielskości z industrialem, mniam. Jeśli mogę pomarudzić, to wolałabym bardziej nasycone niebo.
22. fajne, ale za bardzo domowe. Rozumiem, że nie każde jam session musi się odbyć w klimatycznej piwnicy, ale ta firanka psuje klimat, który można było o wiele lepiej wyeksploatować. Poza tym nie przemawia do mnie ukośny kadr.
nie wiem, czy takich komentarzy oczekiwałeś, jeśli chcesz się omśicić, feel free :mrgreen:
w koncu!;)
takich komentarzy jak najbardziej oczekiwalem bo od deviantowych tudziez digartowych komentarzy w stylu great shot czy wysmienicie za duzo nie mozna sie dowiedziec, a tu prosze.
AD19- mam jeszcze poziomy kadr ale w kwadracie jakos mi bardziej przypadlo do gustu. osobiscie tez bym wolal zeby byla w moznym punkcie ale nie chcialem zawierac nic oprocz lawek a kilka rzedow za nia konczyly sie lawki wiec tak wyszlo, a nikogo innego tam nie bylo:P.
AD20- to w sumie wrzucone troche na sile zeby zmusiac kogos do skomentowania sam nie jestem w 100% zadowolony z tego kadru bo ani to pocztowka ani cos czego czlowiek wczesniej nie widzial.
AD21- osobiscie moj faworyt rowniez z wszytskic zdjec jakie zrobilem tamtego dnia to mi najbardziej sie spodobalo, a niebo nisko nad horyzontem bylo doslownie szare a nie chcialem bardzo ingerowac.
AD22- firanke w sumie mozna bylo odsunac ale nikt o tym nie pomyslal:P
i dziekuje za wyczerpujacy komentarz:)