Z całą rodzinką najlepiej :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Wersja do druku
Z całą rodzinką najlepiej :mrgreen:Cytat:
bez smichow chichow prosze, ide w zaklad o flaszke ze jezeli pudelko bedzie szczelne (zeby nie przegryzl i nie uciekl) a poczta nie upora sie z tym w trzy ustawowe dni to to i tak przyjedzie do gawryla zywe, oczywiscie mowie hipotetycznie bo nie mam ciagot do maltretowania zwierzat ;)Cytat:
smialo slij :D kase za przesylke zwroce :D zapakuj w pudelko jakies, moze byc martwy - w koncu ja sie specjalizuje w truposzach :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez thorin
nekrofil ;)
no co Ty o dwa piwa sie szczypac bedziemy ? :) tylko jak juz mowilem nieurodzaj na robale wiec troche sie bede musial pogimnastykowac :) moze cos mi w kloszu sie zawieruszylo? ;)Cytat:
Zamieszczone przez gawryl
uspokoje, ze Zona i Dziecko fotografowane w moje galerii jeszcze zyja i maja sie dobrze - moje ,,zapedy nekrofilskie'' pozostaja w sferze makro :DCytat:
A tam nekrofil od razu... Mucha idi! :rolleyes:Cytat:
no, zeby nie bylo, ze truposzy jeno lubie ;) dzis bylem na lace i ponownie reverse mount - ale ze wzgledu na temat (koniki, biedronka) juz nie 100-300 USM razem z 50mm/f1.8 a KIT odwrotnie mocowany :)
duze wersje dostepne na http://212.33.73.7/~gawryl/photo/Makro/Laka/index.html
fajna zabawa z tymi konikami: KIT ustawiony byl na 55mm, odrotnie trzymany (bo oczywiscie totalna prowizorka, nie mam pierscienia do takiego mocowania) i trzeba ostrzyc z 10-15cm :) a koniki czmychaja ze ho ho ! fajna zabawa ....
edit:aktualizacja linkow
A ja wczoraj z dużą przyjemnością obejrzałam Twoje foty ze skansenu. Jak ja lubię takie mgliste klimaty. Bardzo wcześnie musiałeś wstać? Ja w każdym razie oglądając je wczoraj czułam się jakbym spacerowała o 5 rano po łąkach, cicho, pusto, spokój ...
te fotki sa jeszcze nieobrobione i czekaja do 1-go pazdizernika, az zaczne chodzic do pracy (tam mam lepszy monitor, ja kolorow na swoim domowym Hyundai-u nie widze!) wiec sie nimi jeszcze nie chwale...Cytat:
Zamieszczone przez Reno
fotki skansenowe sa wynikiem spotkania w Bialowiezy paru osob z forum CB. Nie musielismy wczesnie wstawac (teraz noce robia sie coraz dluzsze i poranki coraz pozniejsze) wiec pobudka o 5.30 i spacerek od 6.00 do 8.00. ale sa tam jeszcze fotki z mgla robione w czasie/po zachodzie slonca, czyli ok 18-19.
a cicho i spokojnie nie bylo - uczestnicy spotkania bawili sie dobrze i sie duzo smieli :D