tzn. bo u Watsona Dominikę widać... ;)
mniej lewego chyba bym dała..
Wersja do druku
tzn. bo u Watsona Dominikę widać... ;)
mniej lewego chyba bym dała..
lustro mam od maja, dzieki:)
co do przeostrzenia - to czesty blad u mnie.. czasem ciężko mi się zdecydowac pomiedzy fotką w pelni ostrą, a z subtelnymi przejsciami ostrosci:)
no to sie Wats0n ujawnił sam:)
Proszę nie nadużywać terminu "studio" w tym przypadku ;)
Zdjęcia poczynione zostały u mnie w chacie. Niniejszym się ujawniam :)
no studio - rzeczywiscie przesadzilem:) wiec się poprawie: przy oswietleniu sztucznym:)
27.
Podejscie nr 2 z Dominiką:) rowniez w jasnej tonacji:
przegladalem Twoja galerie Loome ;)
Jedyne "ale" jakie nasunelo mi sie na mysl, to fakt ze moglbys postarac sie aby sfotografowac inne dziewczyny, aby nieco urozmaicic.
same zdjecia na 5+ :D (mam na mysli te portretowe)
pzdr
dzieki za opinie.. co do tego 'ale' najpierw obfociłem swoją własną kiedy tylko mogłem:) teraz jak juz mam co pokazac.. to tylko zaluje ze czasu mam tak malo, chetnych nei brak:)
27 - ładne, tylko czy tło nie jest przepalone? Bo jakoś strasznie daje po oczach. Kadr mi się podoba. I kolorystyka.
Mungo, staralem się dojsc do samej granicy przepalenia. Wiele tu juz moze zalezec od monitora na ktorym się robi/oglada.
Jakos spodobała mi się taka perspektywa i tu kolejne podejscie, nie jest to wynik ostateczny.. raczej liczę na porady co poprawić:
28.
Ładne. Co poprawić? Palec z buzi - to zbyt banalny gest, jak na taką ładną dziewczynę. I troszkę sztuczny.