Kurcze właśnie dostałem zaproszenie na ślub na 27go.. głosować na październik ;))
Wersja do druku
Kurcze właśnie dostałem zaproszenie na ślub na 27go.. głosować na październik ;))
glosować na WRZESIEŃ!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ja nie głosuję -wszystkie soboty do połowy października zajęte. :(
Macanie eLek nie podnieca mnie tak bardzo, jak myślisz, a co do terminu to wydaje mi się że po to jest głosowanie, żeby takowy wyłonić...
Niestety w Październikowy weekend fotografuję w Wawce, a w wrześniowy przy rynku krakowskim i to do 17... Chciałbym się spotkać ze "starą wiarą" i chciałbym, żeby termin mi na to pozwolił, dla tego też namawiam na głosowanie na termin wrześniowy.
Myst nie nadymaj nie nadymaj, jak Ci sie moje komenty nie podobaja to zapraszam na battle cage, chetnie sie sprobuje z Toba w fotografii slubnej. Tutaj pax, mi ewidentnie pasuje termin pazdziernikowy, ale nikogo nie podpuszczam zeby mi zrobil przysluge, jak widze narazie i tak wynik jest na korzysc drugiego terminu.
Moje 'podpuszczanie' było żartem po wypowiedzi 'arturs'a no ale on 'podpuszczał' do terminu Tobie pasującego, więc do niego się nie przyczepiłeś, bo Ci to na rękę, mimo że On pierwszy zawołał : "głosować na październik"...
A BattleCage ślubne jest dla mnie z założenia bez sensu, chyba że jurorami będzie para którą się fotografuje...
Wydaje mi się że Ty się mocno nadymasz, wypowiadając sięza "stalych i starych bywalcow" , ale to już moja opinia...
:roll:tak tak Myst, masz racje :roll:
wysłałem odpowiedź pare razy z powodu errorów bazy - przepraszam za zamieszanie..
W poniedziałek będę wiedzial co z ta hutą. Wczoraj pół dnia dzwoniłem i udało mi sie tylko dowiedzieć że to trzeba załatwiac przez przyzakładowe PTTK. Ma być czynne od poniedziałku.