-
pank - sam dlugo krecilem sie w rockowo-metalowych klimatach i mysle ze jezeli jest to lokalny zespol to nie powinni marudzic mocno na to foto:) klimat takiego zespolu zachowany:)
dlaczego wciąż optuje przy 1 zdjeciu? najmniej na nim widac ze byla uzywana lampa blyskowa. na pozostalych zdjeciach ich twarze juz sie swieca.. chociaz to ostatnie tez moze byc:) na moim monitorze ich twarze są zbyt czerwone..
-
No to duzo wyjasnia ;) Ale mimo wszystko, dlon jednego pana jest wielkosci twarzy (perspektywa), jeden usmiecha sie natualnie, a drugi wczuwa sie w role 'spod stolu', itd ;) Na np. plakat promujacego koncert, takiego foto bym nie dal, na strone jako fotke z wielu, czemu nie ;)
-
Nie wiem co rozumiesz przez "zbyt czerwone", u mnie w pracy i w domu na w miarę sensownych, skalibrowanych monitorach wygląda ok.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Zdjęcie było robione szerokim kątem, leżałem z aparatem na podłodze właśnie dla tego że chciałem taką perspektywę. Ale faktem jest że przyszedłem do knajpy robić zdjęcia z koncertu a sesja pod stołem to był trochę żywioł.
-
nie jest źle, co do zbyt czerwone - troszke tak jakby z mrozu przyszli:)
to moze byc kwestia mojego starego lcd w pracy:)
-
Trochę zabawy z wysokim kontrastem.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
-
Po tak hucznym odzewie grzech by było nie wrzucić więcej.
63.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I jeszcze coś w kolorze.
64.
-
w ostatnim - wzorem adso sprobuj zrobic tą winiete nie taką okrąglutką. zamaluj na czarno troche zielonego nad glowa dziecka, wydaje mi sie ze moze byc fajny efekt;)
co do tych zabaw wysokim kontrastem.. coz zabawy malo kogo interesuja stad pewnie taki odzew:p ja tlyko powiem ze nie pasuje on zawsze i w przypadku 57, 61 nie pasi MI :)
ogolnie dzieci wydaje mi sie lepiej w kolorze wygladaja:)
a na nr 60 szum mi sie b. nie podoba. to z takich wad.
64 podoba mi sie kolorystycznie i technicznie, szkoda ze nie ma wiekszej interakcji miedzy ojcem i dzieckiem. mały/mała jakby go nei zauwazala, szkoda;)
-
3 portreciki.
65.
66.
67.
-
Z warsztatów Kaliny i Adama:
68.
69.
70.
71.
72.
-
68-72...widać rękę Kaliny....:brawo:
Kurs na pewno się przydał!!
dla mnie najlepsze 67...bo 3 miesiące temu też zostałem tatą takiego brzdąca :)