Bo BF/FF 2mm czy nawet 2cm nie zobaczysz na zdjeciu 10x15... ani nawet 20x30... musiałbyś zrobić odbitke ... moze 50x75.....Cytat:
Zamieszczone przez sebar1
Wersja do druku
Bo BF/FF 2mm czy nawet 2cm nie zobaczysz na zdjeciu 10x15... ani nawet 20x30... musiałbyś zrobić odbitke ... moze 50x75.....Cytat:
Zrozum - facet MA PRAWO pisac zupelnie co mu sie wydaje. Zarowno to, ze WSZYSTKIE Canony to gowno, ze TYLKO TWOJE Canony to gowno albo ze Canony jakie sprzedaja w Tokio to gowno.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Bo wszystko co pisze to TYLKO I WYLACZNIE jego zdanie. Zdanie takie w wolnym kraju ma prawo publicznie wypowiadac kazdy.
Alez on NIC nie musi udowadniac. Co Ci do glowy przyszlo ? Przed kim ma on to udowadniac ?Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
A Ty sobie wyobraz, ze nie jestes moderatorem tego forum. Jesli zas straszysz podaj laskawie w oparciu o co straszysz.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
PaPi
Panowie wyluzujcie proszę - kolega Sebar się zdenerwował bo jego marzenia o fotografii zostały zaprzepaszczone przez sprzęt który nie działa jego zdaniem tak jak powinien. Ma do tego prawo żeby wyrazić swoją opinię w tym temacie oczywiście nie obrażając nikogo z innych członków tego zacnego forum. A co do problemu FF/BF to problem istnieje niestety i nie ma sensu temu zaprzeczać. Pozdrawiam
Tutaj akurat jesteś w błędzie - ale to temat na osobną dyskusję :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez PaPi
W sprawie bycia "moderatorem" moze i tak, w kwestii podstaw straszenie regulaminem jak najbardziej nie jestem w bledzie...Cytat:
Zamieszczone przez Auwo
PaPi
PaPi - napisałem, że to temat na osobną dyskusję.;)
Oczywiscie, ze moze pisac co mu slina na jezyk przyniesie, tylko niech bierze za to odpowiedzialnosc. Jak na razie to tylko krzyczy, ze dslry canona to buble, a czy podal przez dwie strony watku choc jeden argument za ta wypowiedzia? To tak jak ja bym krzyczal, ze wszyscy Gdanszczanie to matoly...nofronts ;-)Cytat:
Zamieszczone przez PaPi
No ja jestem m.in. tym ktosiem :)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Jest na forum wątek, w którym opisywałem przejścia z serwisem bo powstał kilkucentymetrowy BF na moich szkłach po zmianie puszki 10D na 20D.
Troszkę nerwów mnie to kosztowało bo nie dałem się spławić byle wydrukami, które rzekomo miały potwierdzać idealne skalibrowanie szkieł z body i robiły ze mnie idiotę (moje oczy widziały co innego). Męczyłem ich i wymęczyłem. Jest OK :!:
Sebar1 masz wg. mnie 3 opcje:
1. bierną - żyć z tym dalej,
2. czynną - iść do serwisu,
3. rewolucyjną - zmienić system (i liczyć na szczęście, że w nowym systemie body będzie działało bez zarzutu).
Swojego egzemplarza 20D nie nazwałbym bublem.
No wiec da sie załatwić.... w serwisach siedza ludzie... czasem leniwi... ale przy odrobinie wytrwałości da sie naprawić :-)Cytat:
Zamieszczone przez p13ka
Pozdr
Miałem 300D ostrzył idealnie.Cytat:
Mam 20D - wczoraj z uwagi na tą dyskusje przetestowałem - ostrzy idealnie
Kolega ma 20D - ostrzy idealnie